Nyáron is folytatódik a tánc a RaM Colosseumban!

A RaM Colosseum a nyári színházi szünetben sem zárja be kapuit: a következő hónapokban királyi pompa, cigány folklór és reneszánsz hangulat jellemzi az élményszínház rendhagyó repertoárját.

A színházrajongók mostantól leginkább szabadtéri előadásokon hódolhatnak szenvedélyüknek, hiszen a hivatalos színházi évad a júniussal együtt véget ér. A RaM Colosseum azonban továbbra is várja azokat, akik igazi kőszínházi élményre vágynak: az ExperiDance Tánctársulat három közönségsiker tánc show-ját mutatja be a következő hónapokban.

Ha lemaradtunk volna az áprilisi bemutatóról, akkor sem kell szeptemberig várnunk az ExperiDance Én, Leonardo – A fény születése című produkciójának gravitációt meghazudtoló koreográfiáira és monumentális színpadképeire. A reneszánsz dekadens világát Leonardo da Vinci életművén keresztül bemutató előadást a RaM Colosseum júliusban és augusztusban is műsorára tűzi.

Ám nem csak az olasz motívum lesz erős idén nyáron. A magyar néptánc és a cigányfolklór különös egyvelegét adja a Nagyidai cigányok című tánckomédia, amelyet Arany János azonos című vígeposza ihletett.

A nyári műsort a Fergeteges – A királyné, a gróf és a cigánylány teszi teljessé. A másfél éve teltházzal futó, a nemzetközi színpadokon is sikeres előadás Sissi és Andrássy gróf legendás szerelmét dolgozza fel. A szenvedélyes tánclépésekhez a 100 Tagú Cigányzenekar válogatott szólistái húzzák a talpalávalót a császárné pompás báltermének díszletei között.

A RaM Colosseum rendhagyó nyitva tartása az elmúlt években hagyománnyá vált. Az ExperiDance tánckara folyamatosan bővül annak érdekében, hogy az egyre szaporodó vidéki és külföldi felkérések mellett a budapesti nézők is egész évben élvezhessék az előadásokat. Mert a tánc nem állhat meg!

Nyári ExperiDance előadások a RaM colosseumban

2015/07/02 Cs 19:00  Nagyidai Cigányok

2015/07/23 Cs 19:00   Én, Leonardo – A fény születése

2015/07/29 Sz 19:00   Fergeteges – A királyné, a gróf és a cigánylány

2015/08/11 K 19:00    Én, Leonardo – A fény születése

2015/08/12 Sz 19:00   Fergeteges – A királyné, a gróf és a cigánylány