Nomad Lemezbemutató Koncert a Barba Negrában

NOmad2014_5Hotel Polimer címmel a napokban jelenik meg a Juhász Marci (ének) – Jánosi „Cicó” Szabolcs (gitár) – Nagy Levente (basszusgitár) – Újvári Péter (dobok) felállású Nomad zenekar első nagylemeze.

A Hotel Polimer az elmúlt két év gyümölcse.”- mesél a lemezről Cicó. – „A 2012-ben Juhász Marci énekessel megerősödött csapat az énekes karakterére szabta dalait. Magyar nyelven, Marci zenei gyökereit, ízlését szem előtt tartva készültek a számok. Az album nem követ semmilyen aktuális trendet, egyszerre progresszív és fülbemászó, friss és vintage, lenyom és felemel. Marci fiatal kora ellenére szenvedéllyel, tűzzel, érzelmekkel teli énekli végig a dalokat. Én pedig most debütáltam szövegíróként (nevet). A felvételek egyébként a törökbálinti SuperSize Stúdióban készültek, a CD borítót Bödecs András készítette, az albumot az Edge Records adja ki.”

A lemezbemutatóra 2014. október 22-én, a Barba Negra Klubban kerül sor, mégpedig a Kowalsky meg a Vega vendégeként.

„Minden különösebb külsőség nélkül felmegyünk a színpadra, és lejátsszuk az albumot.” – mondja a gitáros arról, hogy mire számíthatunk ezen a bulin. – „A Nomad ereje a jó dalokban rejlik, persze a jövőben a headliner bulikon nyilván nagyobb figyelmet fordítunk majd a vizuálra, most Kowáék vendégeként ezek a lehetőségeink. Mivel a Nomad minél szélesebb körben szeretne bemutatkozni élőben, így jó ötletnek tűnt egy sikeres, látogatott zenekar turnéjához csatlakozni. Kowáékkal nagyon jó, szinte napi kapcsolatot ápolunk, ráadásul nyáron már volt közös bulink, így elmondható, hogy a Vega közönség érdeklődést mutat a Nomad iránt.”

A budapesti koncert után több vidéki állomáson is folytatódik majd a közös országjárás, a Nomadról pedig idén biztosan sokat hallhatunk majd.

A turné mellett tervezünk egy videoklip forgatást, karácsony környékén pedig egy különleges ünnepi bulit, de ez még maradjon meglepetés.” – zárja le mondandóját Jánosi Szabolcs.

Nomad „Hotel Polimer” Lemezbemutató Koncert

Barba Negra Klub, 2014. október 22.

Nomad kezdés: 21.00