Megjelent a Nomad zenekar albuma!

A Nomad Zenekar ötlete a gitáros Jánosi „Cicó” Szabolcs és az akkori énekes, Fodor „Fodi” Zoltán fejében fogant meg 2004-ben, ők akkor már kisebb-nagyobb megszakításokkal 17 éve zenéltek együtt, például a legendás The Bedlam zenekarban.  Az első album 2007-ben jelent meg, majd tagcserék, egy hosszabb szünet és újabb tagcserék után 2012-ben kapcsolt teljes sebességre a zenekar.

Ekkor találták meg ugyanis új énekesüket Juhász Marci személyében, akit a Csillag Születik című műsorban ismerhetett meg az ország, és akinek a hangjában a rock és a blues világa keveredik a magyar népzenével. A dobok mögött ekkor már Újvári Pétert találhattuk (ő is együtt zenélt már Cicóval a The Bedlamben), az új basszusgitáros pedig a Neck Sprain-es Nagy Levente lett.

Az azóta eltelt időben két klipet forgatott a csapat, mégpedig az Engedd, hogy még egyszer és a Ne félj! című dalokra. Emellett folyamatosan koncerteztek, és rögzítették a dalokat a 2014 októberében megjelenő Hotel Polimer című albumra.

A lemez különleges szín a mai zenei palettán. Nincs aktuális trend, modern zenei megoldások, csak jól megírt dalok, szövegek, okos riffek, frappáns szerkezetek, jó ízléssel megválasztott hangszínek, hangszerelés.  Klasszikus, nagy ívű prog-rock hatásokról lehet beszélni a 70-es évektől napjainkig.

A Hotel Polimer az első lemez, melyen Jánosi Cicó Szabolcs szövegíróként debütál, de segítségére volt a szövegírásban Léhi Ákos és az elválaszthatatlan barát, Fodi is.

A felvételek 2013-ban és 2014-ben a törökbálinti SuperSize Stúdióban készültek, a nemzetközi viszonylatban is helytálló hangzás Horváth Attila és Jánosi Cicó Szabolcs munkáját dicséri. A CD borítót Bödecs András készítette, az albumot az Edge Records adja ki.