Nneka az Akvárium Klubban

A Budapest Promoter szervezésében érkezik április 16-án a különleges hangú, fiatal énekesnő, Nneka az Akvárium Klubba, hogy bemutassa legújabb, My Fairy Tales című albumát a közönségnek. Az estét Sena és zenekara indítja, akik egy-két új dalt is bemutatnak készülő nagylemezükről.

 

Nneka Egbuna személyében különleges előadó érkezik vadonatúj lemezével első budapesti klub koncertjére. A pár éve a Szigeten is fellépő nigériai-német származású énekesnő My Fairy Tales című legújabb lemeze március 22-én jelenik meg, így frissen és ropogósan hallhatja majd a közönség az áprilisi Akvárium Klubos fellépése alkalmával. Nneka zenéje finoman ötvözi a hip-hop, R&B, afrobeat, reggae stílusokat, dalszövegeiből pedig egy intelligens, érzékeny, öntudatos személyiség képe rajzolódik ki. Nneka fiatal kora ellenére már olyan előadókkal dolgozott együtt, mint a Massive Attack, Lenny Kravitz, Tricky, Ziggy Marley, Ms. Dynamite, vagy éppen Keziah Jones, de világhírű producerek, művészek remixelték dalait, vegyük csak Joe Goddard-ot (Hot Chip) vagy a Chase & Status-t. Nneka a magyar könnyűzenei szféra egyik kiemelkedő alakjával, Senával is énekelt már egy közös dalt, így nem meglepő, hogy az estét a tehetséges énekesnő és zenekara kezdi április 16-án, az Akvárium Klubban.

További információk:

Jegyek: a budapestpromoter.com oldalon, 18 euro + foglalási díjért.

Kedvezményes jegyek limitált számban a ticketportal.hu hálózatában 5900ft-ért. Jegyár: 6500ft.

Direkt jegy link: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?ID=46982

event: https://www.facebook.com/events/455647681255915/

Pontos kezdések :

19.00. Kapunyitás

19.30. Sena

21.00. Nneka

Nneka: Heartbeat: http://youtu.be/6ivg3J3h5Ps

Nneka: Book of Job (Official Video): http://youtu.be/o13RCkeoaQA

További információ: www.nnekaworld.com

SENA és zenekara:

Sena és zenekara kezdi az estét, bemutat egy-két új dalt is a készülő nagylemezéről. További információ: www.senadagadu.com