Nem stoppol többet buszt a Miss Balaton királynője

kiraly_liliÁtvette a nyereményautóját Király Lili, a Miss Balaton 2014 győztese. A fiatal szépség már két éve vezet, így rutinosan pattant be a csajos kocsiba, amivel először barátját vitte el egy körre. Az átadás alkalmával is elárulta, hogy az első hosszabb útja a családjához vezet Hatvanba, majd a barátnőivel utazik el egy rövid balatoni nyaralásra.

 

Horváth Éva, a Miss Balaton versenykoordinátora adta át a napokban a Miss Balaton nyertesének a fődíjat. Lili azért is örül a kis Fiatnak, mert ezek után biztosan nem kell már buszt stoppolnia, ami nem is egyszer esett meg vele még a középiskolai évek alatt.

„Mindig nagy késő voltam, szinte minden reggel futottam a buszmegállóba, de többször előfordult az is, hogy az út szélén kellett leintenem a buszt, hogy beérjek az iskolába. Nagyon örülök a nyereményemnek, mert így nem csak egyszerűbb lesz az utazásaimat megszervezni, de a késéseknek is véget vethetek” – kezdte nevetve Lili. „Alig vártam már, hogy beülhessek ebbe a kis autóba. Egy körre a barátom is elkísért, az első hosszabb utam pedig a családomhoz vezet Hatvanba. Tervben van még az is, hogy mielőtt elkezdődik a szorgalmi időszak a suliban, lemegyünk egy hétvégre a csajokkal a Balatonhoz” – tette hozzá lelkesen a királynő.

horvath_eva_kiraly_lili