Mr. President: Magyarországon kellene élnem

LayZee_Mr_presidentMr. President kezdetben nem szerette a Coco Jamboo című számot, de ma már úgy látja, hogy a dal őt is túléli. Az énekes azon is elgondolkodott, hogy a szép élmények miatt talán érdemes lenne Magyarországra költöznie. Haddaway is készül a törökbálinti látogatására, neki csak közeli, ausztriai otthonából kell a koncertre utaznia. Retro ikonok nyilatkoztak a december 6-i hatalmas buli előtt.

Mikulás napján az Auchan Korzó meghívásából Magyarországra érkeznek a legnagyobb nemzetközi retro sztárok, hogy egy ingyenes koncerten ringassák a közönséget a ’90-es évek hangulatába. Mr. President mellett eljön Brooklyn Bounce és Haddaway is. Utóbbi világsztár számára nem ismeretlen terep Közép-Európa, a Trinidad és Tobagóban született énekes az Egyesült Államokban töltött kitérő után a szomszédos Ausztriába költözött. „Ott az otthonom, ahol a barátaim. Egy média és startup vállalatot vezetek Moszkvában és Bécsben. Sokáig tartott, hogy megtanuljam, mihez kezdjek az időmmel, de most rengeteg a tennivalóm. Mit is érne az élet kreatív munka nélkül?” – tette fel a kérdést a What is love című örökzöld sláger előadója.

Mr. President számára eddig minden magyarországi látogatás életre szóló élmény volt. Ezúttal újra találkozhat a közönséggel: a rajongókat december 6-án a törökbálinti Auchan parkolójában felállított fűtött sátorba várják. Az esti koncert előtt – amelyen részt vesznek a legnagyobb hazai retro sztárok is – a családokat egész napos programsorozat várja. „A 90-es évek óta járok ide és azok az emberek, akikkel akkor megismerkedtem, még ma is velem vannak. Lehet, hogy Magyarországon kellene élnem” – mondta Mr. President. Arra a kérdésre, hogy mit jelent számára a Coco Jamboo, szenvedélyesen válaszolt:„Ez a dal az életem, különleges kapcsolat van köztünk, pedig először nem kedveltem. Mostanra annyira megszerettem, hogy képtelen lennék nélküle élni. Abban biztos vagyok, hogy Coco Jamboo megmarad még akkor is, amikor én már rég nem leszek” – mondta az énekes.

Haddaway úgy gondol vissza a ’90-es évekre, mint az utolsó időszakra az internet generáció előtt. „Partnereinket még nem az interneten ismertük meg, leveleket írtunk, a mobiltelefonok pedig csak telefonok voltak…és nagyon tudtunk élni” – jellemezte a letűnt korszakot Haddaway.

A sztárokat testközelből is láthatja a közönség az Auchan törökbálinti áruházának parkolójában december 6-án. Ugyanitt teljes napos családi programok, retro autókkal, játékokkal és a ’90-es évek ételeivel.