Minden eddiginél többen nézték a Rising Start

A Rising Star harmadik hete vezeti rendületlenül a nézettségi listákat a teljes lakosság és a 18-59-es célcsoport körében. Az énekes tehetségkutató most saját csúcsát döntötte meg: a vasárnapi elődöntő a széria eddigi legnézettebb adása volt.
A TV2 tehetségkutató műsora három hete magabiztosan őrzi piacvezető pozícióját. A döntő előtti adást a teljes lakosság körében 1 481 200-an (16,41% AMR), míg a 18-59 évesek közül 748 181-en (13,69% AMR) nézték. A két kiesős show közel másfél milliós nézettségével nemcsak saját sávjában lett piacvezető, hanem az elmúlt hét legnézettebb műsora címet is magáénak tudhatja, sőt a széria történetének legnépszerűbb adása volt. A rendhagyó elődöntő 25,49%-os közönségarányt ért el a 18-59-es célcsoportban, a teljes lakosság körében pedig a tévénézők 28,89%-a választotta vasárnap este a TV2 produkcióját.

A döntő előtti adás a Rising Star szavazótáborát is lázba hozta, rekordmennyiségű, átlagosan 110 100 voks érkezett egy-egy énekesre. A produkció ingyenesen elérhető applikációját már több mint félmillióan töltötték le mobil készülékeikre. A jövő heti adás is hatalmas izgalmakat tartogat, hiszen kiderül, hogy ki lesz Magyarország legnagyobb zsűrijének kedvence a négy döntőbe jutott énekes; Czibi Norbert, Fehérvári Gábor Alfréd, Péter Srámek és Várhegyi Lucas Palmira közül.

risingstar0208-9