Michael Jackson újra hódít

Michael Jackson népszerűsége a halála után 5 évvel is töretlen. A rajongók legnagyobb örömére a popkirály korábban kiadatlan demófelvételei sorra kerülnek elő. A Place With No Name című sláger ezen a héten debütált a Class40-en. Pharell Williams és Miley Cyrus közös számmal indult hódító körútra: Come Get It Bae című daluk egyre feljebb lépked a Class FM slágerlistáján. A hazai előadók közül Kállay Saunders András a befutó, a Juliet hetek óta a legnépszerűbb magyar sláger, egyetlen itthoni dal sem tudja letaszítani trónjáról.

 

A tizenháromszoros Grammy-díjas énekes: Michael Jackson Place with No Name című újdonsága a héten debütált a Class FM slágerlistán. A dal a zenei kritikusok által is nagyra tartott XSCAPE albumról származik, amely világszerte vezette az eladási listát. A popkirály nevét máig legendák övezik, és most egy újabb világtörténelmi pillanatnak lett részese: Place With No Name című dalának videoklipje volt az első, amely a Twitteren jelent meg. A klipet a Nirvana és a Rolling Stones videói kapcsán ismertté vált díjnyertes rendező Samuel Bayer jegyzi, és annyira jól sikerült, hogy már több mint 4 millióan töltötték le.

Pharrell Williams és Miley Cyrus Came It Bae című dala egyre előrébb tör a Class40 slágerlistáján, az előző hét óta három helyet javítva már a 6. leghallgatottabb szám. A Came It Bae Pharell Williams legújabb GIRL című albumának harmadik kislemez dala, amelyhez a szexi énekesnőt kérte fel közreműködőként. A vidám, fülbemászó felvétel a nyár egyik kedvenc slágere, amely hűen tükrözi előadói stílusát

Kállay Saunders András Juliet című száma hosszú hetek óta a legjobban teljesítő hazai sláger, amely már 10. a leghallgatottabb rádió slágerlistáján. Az egyik kereskedelmi tévés tehetségkutatóban feltűnt és az Eurovízió kapcsán még népszerűbbé vált énekes óriási rajongótáborral bír. A Juliet a legjobb hazai dal a Class40-en, amely már olyan népszerű magyar előadók slágereit előzte meg, mint Király Viktor, vagy Rúzsa Magdi.