Mezősi Csilla veszi át a Magyar Turizmus Zrt. német/svájci külképviseletének vezetését

A pozíció betöltésére az MT Zrt.  pályázatot hirdetett, amelyet Mezősi Csilla nyert el. Amint arról korábban hírt  adtunk, hazatér németországi állomáshelyéről Sztojanovits Kristóf, aki négy és  fél éven át vezette a Magyar Turizmus Zrt. német/svájci külképviseletét.

Mezősi Csilla

Mezősi Csilla

Mezősi Csilla korábban is képviselte az MT Zrt.-t  Németországban, 2002 és 2005 között töltötte be a társaság regionális igazgatói  posztját Berlinben. Tizenöt éve tevékenykedik a turizmus területén, ebből több  mint tíz évet töltött a magyar turisztikai piac szereplőinek képviseletével a  német piacon. A Janus Pannonius Egyetemen szerzett német nyelv, földrajz,  turizmusmenedzsment szakos diplomája mellett Berlinben területfejlesztés és  turizmusmenedzsment területen szerzett diplomát. Mostani kinevezéséig  egészségturizmus szakértőként országos fejlesztési tervek, számos nemzetközi  marketing és képzési projekt, az országos turizmusmarketingben kiemelt  stratégiai feladatok tervezésében és végrehajtásában vett részt. A legnagyobb  küldőpiacnak számító Németország mellett számos más fontos küldőpiacon is  segítette a külképviselők munkáját és koordinálta az MT Zrt. egészségturizmus  tevékenységét. Stratégiai marketingfeladatai mellett segítette a németországi  szakmai partnerek munkáját, közreműködött nagyobb PR-akciók szervezésében,  továbbá nemzetközi roadshow-k, kiállítások és szakmai kongresszusok  lebonyolításában is. Több hazai és nemzetközi szakmai szervezet munkájában is  részt vesz: alelnöke a Magyar Egészségturizmus Marketing Szövetségnek és  elnökségi tagja az Európai Gyógyfürdő Szövetségnek.

Több mint tíz éves szakmai  kapcsolatrendszere a küldőországokban, és a hazai vállalkozókkal kialakult aktív  munkakapcsolata jó alapokat biztosít a kulcsfontosságú piaci  munkához.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*