Metzker Vikivel és Radír

Nem mindennapi módját választotta a felkészülésnek a Drifted.hu által szervezett Országos Drift Bajnokság következő futamára Radák „Radír” János. A korábbi magyar bajnok a Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrumban avatta be a drift rejtelmeibe a 2007-ben az Év Playmate-jévé választott Metzker Viktóriát. A jelenleg DJ-ként dolgozó modell nagyon élvezte a születésnapi ajándékát, és a nem mindennapi meglepetésnek csak a szövetig kopott hátsó gumik vetettek véget.

radirKülönleges megtiszteltetésben volt része Radák „Radír” Jánosnak: a Tomracing Motorsport Team driftversenyzőjét kérték fel arra, hogy az egykori nyuszilány, Metzker Viktória huszonhatodik születésnapját tegye igazán emlékezetessé. Radír kapott az alkalmon, és összekötötte a kellemest a hasznossal: a Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum biztonságos környezetében készült fel a Drifted.hu által szervezett Országos Drift Bajnokság következő futamára, miközben egy életre szóló ajándékkal lepte meg a szépséget.

„Sosem felejtem el azt a pillanatot, amikor Viki meglátta a lángnyelvekkel és gumifüsttel közeledő versenyautót. Egyszerre volt leolvasható az arcáról a meglepetés, öröm és félelem. Ám győzött a női kíváncsiság, és a biztonsági felkészülést követően már drifteltünk is a Tanpálya aszfaltján. A Skyline R33 nagyon jól érezte magát a keskeny pályán, hihetetlen jól kezelhetőnek bizonyult még a szűk fordulókban is, így még a 360 fokos fordulót is hibátlanul megcsináltuk. Természetesen az ötletgazdákat, Viki barátnőit is megautóztattam, és a születésnapi bulinak csak a szövetig kopott hátsó két gumi vetett véget” – elevenítette fel Radír eddigi pályafutásának legfurcsább felkészülését.

 Mindenesetre a korábbi playmate elárulta, ezt a napot nem felejti el, amíg él.

 „Sosem gondoltam volna, hogy ilyen ajándékkal lepnek meg a barátnőim. Nagyon köszönöm Radírnak ezt a felejthetetlen élményt” – jelentette ki Metzker Viktória.

 A szórakozás azonban már a múlté, ugyanis Radír a június 7-8-án, a tököli repülőtéren megrendezendő Lóerők Éjszakájára koncentrál.

 „Nagyon várom már, hogy újra élesben mutathassam meg tudásomat, hiszen több mint egy hónapja versenyeztem utoljára. A Lóerők Éjszakája ráadásul az a viadal, amin minden versenyző kettőzött erővel küzd, és ahogy hallottam, elég sokan is leszünk. Természetesen szeretnék jó eredményt elérni, de jóslatokba most nem szeretnék belemenni. A Missile Performance csapatával folyamatosan fejlesztjük a Nissant, és úgy érzem, az utolsó versenyhez képest is erősebb lett. A Whiteline-nak köszönhetően megérkeztek a várva várt hátsó állítható lengőkarok, melyek segítségével még optimálisabb lesz a japán harcos tapadása” – fogalmazott az újabb győzelemre törő Radír.

A 360 fokos fordulóról készült videót az alábbi linken megtekinthetik: https://www.youtube.com/watch?v=P7yX8qZIDxU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*