Mesterházy kapta az X-et.”Ebből kell majd sok jövőre”- mondta Bajnai Gordon

Olyan ellenzékünk lesz, amilyen Gyurcsány Ferencnek volt- mondta Mesterházy Attila Szárszón.- Minél rosszabb, annál jobb elvén működő ellenzék, amely minden belső fusztrációját ki fogja vetíteni a társadalomra.

DSC_5424

Mesterházy Attila

Tízmillió magyar ember életéről van szó, azoknak az életéről is, akik az Orbán kormányt támogatják. Ebben harcban, küzdelemben, mindenkire szükség van. A győztes mindent visz. Itt nincs ezüstérem, itt csak aranyérem van. A szocialista pár egyedül simán el tudja veszíteni a  választást, ahhoz nem kell segítség. Azért kell az összefogás, mert a MSZP nem az ezüstéremre, hanem az aranyéremre hajt. Egyedül tudnak veszíteni, de nyerni közösen fognak. Ha megvan az összefogás, még nem azt jelenti, hogy meg is nyerték a választást. Az összefogás után még nagyon-nagyon kemény munka áll előttük. Harcolni kell keményen és elszántan. Mesterházy Attila 110%-ban hisz a győzelemben.

DSC_5326

Bajnai Gordon

A XII. Szárszói találkozónak egyetlen nagy, közös gondolata volt, Mesterházy és Bajnai összefogására, melynek az első találkozója ezt megelőzően szombaton megtörtént. Az összefogást követően valódi együttműködésre van szükség, a személyi kérdések másodlagosak. Farkasházy Tivadar megfogalmazásában- olyan ez, mint a tandem bicikli, ne vitatkozzunk azon, hogy ki ül elől és ki ül hátul, a hátsó teker-e egyáltalán, az első meg merre kormányoz? ez nem egy sima út lesz, ide terepbicikli kell, mert kemény akadályokat kell átugrani.  Két felnőtt BMX terepbiciklit  kaptak ajándékba, amelyet B és M monogrammal láttak el. Mesterházy kapta az X-et. “Ebből kell majd sok jövőre”- mondta Bajnai Gordon.  A két bicikli segíti egymást, ebben a sportágban így lehet a legmesszebbre jutni- sok sikert kívánt az akadályok átugrásához a találékony műsorvezető.

fokep

Mesterházy kapta az X-et. “Ebből kell majd sok jövőre”- mondta Bajnai Gordon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*