Mesterházy Attilát indítja Veszprém megye 1. számú, Veszprém központú választókerületében a MSZP és a Párbeszéd az előválasztáson

Mesterházy Attilát indítja Veszprém megye 1. számú, Veszprém központú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd az előválasztáson.

Az MSZP meggyőződése szerint 2022-ben a kormányváltás az ellenzéki pártok és a változást akaró emberek összefogásával valósítható meg. Ennek feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy az ellenzéki oldalon 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP és a Párbeszéd Veszprém megye 1-es számú választókerületében Mesterházy Attilát, az MSZP országgyűlési képviselőjét tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Mesterházy Attila tapasztalt politikus, volt államtitkár, frakcióvezető, pártelnök és jelenleg is az egyik legaktívabb országgyűlési képviselő, személyében először töltötte be magyar képviselő a NATO Parlamenti Közgyűlés elnöki tisztségét, jelenleg pedig a Közgyűlésének alelnöke. Veszprémiként jól ismeri a térség problémáit és tudja, hogy az elmúlt időszakban a város nem aknázta ki lehetőségeit. Jelentős infrastruktúra-fejlesztésre és munkahelyeket teremtő beruházásokra van szüksége a térségnek. A Veszprém és környéke fejlesztése érdekében éppen ezért is támogatja a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa projektet, amelynek várhatóan az egész régióra nézve jótékony gazdasági hatása lesz.

Mesterházy Attila kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal és jelentős politikai tapasztalattal rendelkezik, aki azért dolgozik, hogy Veszprém megye vonzó jövőképet jelentsen az ott élőknek.

Az MSZP és a Párbeszéd ezért a hozzáállásáért, az Országgyűlésben, valamint a térségben végzett kitartó munkája miatt azt gondolja, hogy hatpárti jelöltként Mesterházy Attila a legalkalmasabb arra, hogy Veszprém és környéke érdekeit képviselje és hozzásegítse Magyarországot a kormányváltáshoz és a korszakváltáshoz.