Mesebirodalom, nem csak gyerekeknek

Ahol a képzelet szárnyakat bonthat

 

Nemcsak a gyermekek fejlődésében van fontos szerepe van a játéknak, felnőtt korban igazi kikapcsolódást jelent, ha kilépünk a dolgos hétköznapokból. De miért is jó nekünk, felnőtteknek, ha egy kicsit újra gyerekek lehetünk? Egyrészt, mindenkinek felemelő és minden porcikáját átjáró, pozitív érzés, amikor a benne lakozó, fiatal lélek kicsit újraéled. De ez korántsem csak ennyiről szól!

A felnőttkor tele van nagyobbnál nagyobb problémákkal, konfliktusokkal és persze stresszel. Kevesen tudnak kikapcsolódni annyira, amennyire szellemi és fizikai egészségük azt igényelné. Sokaknak igencsak kevés ehhez a hétvége, ha egyáltalán van szabad hétvégéjük. Hiszen azok is általában a teendőkről, az elintéznivalókról szólnak, melyeket hétköznap nem tudtunk megoldani. Az igazi kikapcsolódás sajnos ritkaszámba megy, pedig nem is sejtjük, mennyire szükségünk lenne rá.

Lego Nyugati pályaudvar

Campona KockaPark nyújtotta élmények pontosan ezért jelentenek fantasztikus időtöltést. Hiszen pár óra leforgása alatt annyi szórakozásban és kalandban lehet részünk, mint máskor egy egész hétvége vagy hét alatt összesen. Itt ugyanis nyugodtan elengedhetjük magunkat és persze képzeletünket is. Önfeledt pillanatokat tölthetünk azokkal, akik a legfontosabbak számunkra. Közben pedig olyan meglepetések várnak ránk, melyekről nem is tudtunk.

A többezer LEGO® nyújtotta játékélmény ugyanis még saját magunk előtt sem ismert dolgokat hozhat ki belőlünk. Ezáltal fejlődünk, és természetesen a családdal, párunkkal, gyermekünkkel való kapcsolatunk is csak még szorosabb lesz. Ugyanúgy, ahogy magunkról, róluk is többet megtudhatunk, megismerhetjük egymás rejtett oldalait, képzeletvilágát, kreativitását. Az is kiderülhet, hogyan tudunk csapatban dolgozni, együttműködni, mennyire ismerjük a másik észjárását.

Lego templomi esküvő

És végül, de nem utolsó sorban, ténylegesen kiélhetjük játékos kedvünket, melyet az előtte megtekinthető, különleges kiállítások csak még inkább felpaprikáznak majd. A tárlatok ugyancsak kellemes kikapcsolódást nyújtanak, mely felnőtt szemmel is lenyűgöző, a gyerekek pedig nagyon szeretik. Töltsünk el itt egy kis minőségi időt a családdal, higgyük el, nem fogjuk megbánni! Az ilyen programok feltöltik az embert testileg és lelkileg egyaránt.

További információ: https://kockapark.com/

           https://www.facebook.com/campona.kockapark