Mentes ToTu-tortával ünnepelte a születésnapját Indigo, a gorillalány

Arunt, a kis elefántot születésnapi tortával köszöntötte a Mentes Cukrászüzem korábban a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Azonban decemberben újabb szülinapi összejövetelnek is elérkezett az ideje, és az Állatkert egyik tagját egy igazi proteindús ToTu tortával lepték meg.

Indigo a budapesti gorillacsapat legifjabb tagja 2017. december 23-án látta meg a napvilágot. N’yaoundának, az anyaállatnak ő a második kölyke, és sorrendben az ötödik olyan kisgorilla, aki a Fővárosi Állat- és Növénykertben született. Egy igazán sportos gorillának természetesen nem lehet akármiből a születésnapi tortája. Fitt és egészséges glutén-, szója,- és tejmentes finomságot, ToTu tortát kapott. A ToTu egy tojásfehérjéből készült tejtermék helyettesítő termékcsalád, amely felhasználásával a Mentes Cukrászüzem készített igazi gorillacsemegét.

– Nagyon örülünk, hogy Oltványi Zsolt és csapata ilyen egészséges, trendi finomságokat képes elkészíteni a termékeinkkel. A széles körű felhasználhatóságon pedig csak ámulunk. A ToTu, amely eredetileg laktózérzékeny, tejfehérje-allergiás, sportoló és diétázó tejmentesen táplálkozó emberek ételének lett szánva, és az is, ki gondolta, hogy egyszer a Fővárosi Állatkert egyik fő sztárjának szülinapi tortájának fő alkotóeleme lesz? Büszkék vagyunk nagyon! Jó étvágyat Indigo, jövőre újra köszöntünk! – mondta Dr. Németh Csaba, a ToTu előállítójának részéről.

A készítők nagy örömére Indigo nagyon meg volt elégedve a ToTu-tortával, úrihölgyhöz méltóan, de azért viszonylag nagy sebességgel habzsolta születésnapi meglepetését.

További információ: https://www.facebook.com/totutojastermek