Megjelent a Rally Café augusztusi száma

20130731

Visszavonul a Forma–1-től Mark Webber, de ez koránt sem jelenti azt, hogy befejezné autóversenyzői pályafutását, sőt a Porschéval egy új karrier építésébe kezd.

 

A Citroën hivatalosan is bejelentette, hogy Sébastien Loebbel jövőre beszáll a túraautó világbajnokságra, de annak is utánajártunk, hogy mennyire izgult a francia a Pikes Peak-i rekordöntés rajtjában.

 

Hadik András arról mesélt, hogy egy hirtelen elhatározás eredménye volt az Ypres Rali, ahol a szériaautó kupa mezőnyében második lett és hogy ezen felbuzdulva miért választotta az Eb-t a magyar bajnoksággal szemben.

 

Kiss Pál Tamás az idén eddig sosem ígérgetett, most azonban megkockáztatta, talán az év végéig maradhat az AutoGP mezőnyében. De blogjában arról is mesélt, hogy miért visz magával mindig szárítóberendezést.

 

Jari-Matti Latvala még a fiatal raliversenyző generációhoz tartozik, mégis ralimúzeumot nyitott Finnországban. A rali iránti alázata pedig nem csak a Rally Cafét győzte meg, de még Kőváry Barna is kiemelte őt blogjában.

 

Kiss Norbert nyolc futamból hatszor állhatott dobogóra a kamion Európa-bajnokságon, azonban ezzel sem volt elégedett.

 

Akár azt is gondolhatnánk, hogy Clair Williamst édesapja, Frank Williams protezsálta be családi Forma–1-es istálló csapatvezető-helyettesi posztjára. Pedig az öreg minden követ megmozgatott, hogy gyerekei ne dolgozhassanak a csapatban. Claire-t azonban ez nem érdekelte különösebben.

 

Beszámolunk a Veszprém Rali eseményeiről. Spitzmüller Csaba elárulta, hogy a ralikrossz vb-re készül. Hodosi Gábor elmesélte, hogyan nyerte meg majdnem a Veszprém Rali VFTS-kategóriáját egy A-snak kinéző Ladával.

 

Nem mindennapi küzdelmet vívott a Ford-csapat a Szardínia Ralin, ahol az éj leple alatt bukócső darabot is kellett cserélniük Mads Ostberg autóján.

 

Kinek jutna eszében egy nem induló autót emelővel megemeli? Ifj. Érdi Tibornak. Ezzel a trükkel sikerült célba érnie a Szardínia Ralin.

 

Minderről a Rally Café Autósport Magazin augusztusi számában olvashatnak.

 

Értékesítési pontok:

 

  • Relay
  • Inmedio
  • Amero-R (autóalkatrész és szervizhálózat)
  • Postahivatalok

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*