Még 300 nap a Szigetig!

Még 300 napot kell kibírni és újra megnyitja határait a Sziget Fesztiválköztársaság, a Szabadság Szigete, hol mindent szabad, de semmi sem muszáj. Az idei fesztiválforgatag hangulatára a most elkészült aftermovie-val emlékezhetünk itt:

http://youtu.be/q9aI6PaybRk

A jövő évi Szigetre pedig, mostantól december végéig, kedvezményes áron vehetünk jegyet, akár itt is: http://www.sziget.hu/fesztival/jegy. És a hónap végéig még tart a Festival Awards Europe szavazása a legjobb fesztiválokra, itt: http://eu.festivalawards.com/vote

 

Nézz!

A Sziget Fesztiválköztársaság legjobb pillanatait sűríti nyolc percbe a most elkészült aftermovie, bemutatva az idei megabuli vibráló látványvilágát, a sokszínű programhömpölyt és a fergeteges hangulatot. „Több mint tízezer izgalmas percet nehéz nyolc percben megmutatni, de talán sikerült ezzel a filmmel érzékeltetni, hogy mitől más, mitől egyedi a Sziget és milyen az a hangulat, amitől szerethető, ami miatt tízezrek zarándokolnak hozzánk évente szerte a világból” – mondta Gerendai Károly, főszervező.

 

Szavazz!

A film meggyőző érv is lehet, hogy sokan a Szigetre voksoljanak. A legnagyobb nemzetközi fesztivál-elismerés, a Festival Awards Europe idei versenyén a Sziget ismét ott van a „legjobb nagyfesztivál” kategória megmérettetésén, s idén a legjobb zenei programot összeállító fesztiválok közt is nevezték. „Minket is meglepett, hogy a nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri a legjobb line-up kategóriában a Szigetet is nominálta. Ezt bizonyára a zenei programok változatosságának, eredetiségének köszönhetjük” – mondta a főszervező. A szavazás november 1-jén zárul.

Gyere!

…és akit a film láttán – és az emlékek sodrában – elkapott a vágy, már most biztosíthatja helyét a jövő évi Szigetre, ráadásul az „ottalvós” és „hazamenős” bérleteket – mostantól az év végéig – a tavalyi elővételes áron lehet kapni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*