Magyarország, szeretlek! századszor

Április 5-én jubileumi adással várja a nézőket a Magyarország, szeretlek! csapata a megújult Dunán.

450 vendég, 50 énekes, sok száz dal és több mint 3000 kérdés. Három és fél éve a közmédia egyik legnépszerűbb műsora a Magyarország, szeretlek!, amely Húsvét vasárnap érkezett a 100. részéhez. A látványos és szórakoztató show-műsorban művészek, sportolók, hírességek mérik össze tudásukat Magyarország kultúrájáról, történelméről és hagyományairól. Szente Vajk műsorvezető a két csapatkapitány, Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő memóriáját is próbára teszi ezúttal, hiszen a műsor korábbi adásaiból is felidézik a legjobb pillanatokat.
A fordulatokban gazdag feladatok közt ott lesz a “Lista”, a “Vetítő”, a “Szóbeszéd”, a “Ki nevet a végén?”, valamint a játékosok rémálma: a “Ketyegő”. Ahogy azt már megszokhatták a nézők, minden adásban kiderülnek érdekes adatok, tények hazánkról, sőt a meghívott vendégekről is. A 100. adás azért is lesz különleges, mert csupa olyan vendég játszik majd, akik kulcsfigurái voltak az elmúlt három és fél évnek, továbbá a műsor tematikáját a százas szám köré építették fel, amely nem várt fordulatok is tartogat. Sőt, Szente Vajk műsorvezetőt is meglepik kollégái, mivel épp a születésnapjára esik a 100. jubileum.
A műsor remek hangulatáról mint mindig, Nagy Laci és zenekara gondoskodik ezúttal Polyák Lilla és Homonnay Zsolt színészekkel, és természetesen nem hiányozhat az olasz Daniele, aki énektudásával és magyar kiejtésével komoly kihívás a versenyzők számára.
Április 5-én egy különleges ünnepi adással várjuk a nézőket: – Nagy Sándor, Balla Eszter, Szervét Tibor,Náray Erika színművészek, Nacsa Olivér humorista és Mohay Bence műsorvezető  – mutatják meg mit tudnak Magyarországról.

Vasárnap este 19:35-kor a megújult Dunán!