Magyarország Szépe: huszonkét hölgy készülhet a döntőre

Idén az M1 műsorán látható hazánk legrangosabb szépségversenye, a Magyarország Szépe július 20-án. Látványos gálaműsor keretében derül majd ki, melyik hölgy képviselheti Magyarországot Londonban, a Miss World 2014 nemzetközi versenyen.

 

Idén több mint ezren jelentkeztek a Magyarország Szépe versenyre. Az elő- és középdöntőn minden eddiginél erősebb mezőny gyűlt össze, közülük választotta ki a zsűri azt a háromszáz lányt, akik részt vettek az elődöntőben. A középdöntőbe már csak a nyolcvan legszebb versenyző kerülhetett be.

A második fordulóban nemcsak a külső megjelenés számított, a jelentkezőknek egy rövid bemutatkozás után a zsűri által feltett kérdésekre is válaszolniuk kellett. Nagyon fontos szempont volt a döntő csapatának kiválasztásánál, hogy a lányok beszélnek-e nyelveket, mennyire felkészültek és tájékozottak, hiszen a nemzetközi döntőben nem lesz mellettük tolmács, aki segíti őket a kommunikációban. A hozzáértő szakmai zsűri a lányok külseje és rátermettsége alapján 22 versenyzőt juttatott tovább a döntőbe. Ők egy felkészítő táborban készülnek majd a végső megmérettetésre. A verseny döntőjét július 20-án, nagyszabású gálaműsor keretében közvetíti az M1.