Magyarország a New York-i Cruise Planners Konferencián

Május  7-8. között tartották a folyami és óceáni hajózással foglalkozó kétnapos  konferenciát és trade show-t New York-ban, a Cruise Planners és az American  Express szervezésében. A Magyar Turizmus Zrt. New York-i képviselete első alkalommal vett részt a szakmai rendezvényen.

A  MT Zrt. New York-i képviseletének munkatársai láthatók: dr. Budai Zoltán,  képviseletvezető, Rachidi Mária képviseleti munkatárs (jobbról 2.) és Fekete  Magdolna, képviseletvezető-helyettes (jobbról 1.) egy  tárgyalópartnerrel.

A MT Zrt. New York-i képviseletének munkatársai láthatók: dr. Budai Zoltán, képviseletvezető, Rachidi Mária képviseleti munkatárs (jobbról 2.) és Fekete Magdolna, képviseletvezető-helyettes (jobbról 1.) egy tárgyalópartnerrel.

A Sheraton Hotelben megrendezett eseményen több mint 200 utazási szakember jelent meg és a magyarországi árualap  értékesítésében érdekelt több utazásközvetítő is meglátogatta a magyar  standot.

A szakmai tárgyalások lebonyolítása mellett, folyamatos  információszolgáltatással álltak az érdeklődők rendelkezésére a külképviselet  munkatársai. A rendezvényre regisztrált szakmai résztvevők listájával tovább  bővül a képviselet adatbázisa.

A szakemberek részére nem volt ismeretlen desztináció  Magyarország, illetve Budapest: az ez évi, illetve a jövő évi katalógusok  címlapján is szerepel dunai panorámakép.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*