Magabiztosan nyerte a hetet a Rising Star

Minden fontos célcsoportban a 47. heti toplisták élén végzett a TV2 tehetségkutatója. A Rising Star november 23-i műsora az eddigi legnézettebb adás volt, magasan megelőzve a szombati X-Faktort is. Emellett a szavazatok száma is rekordot döntött, a vasárnapi adásban több mint 1,4 millió voks érkezett az énekesekre.

Az elmúlt hét legnézettebb műsora mindhárom fő célcsoportban (teljes lakosság, 18-59, 18-49) a vasárnap esti Rising Star volt, magasan megelőzve a szombati X-Faktort. A TV2 tehetségkutatója közel 3,2 millió nézőt ért el a teljes lakosságban, ráadásul a november 23-i műsor az eddigi legnézettebb Rising Star adás volt. Teljes lakosságban a műsor 27,86%-os közönségarányt, a 18-59-es célcsoportban 26,29%-ot, míg 18-49-ben 26,61%-os piaci részesedést ért el. A Rising Star sikerét mutatja, hogy a vasárnapi adásnak közel 200 ezerrel magasabb volt az átlagos nézőszáma és közel 700 ezerrel több nézőt tudott elérni, mint a szombaton sugárzott X-Faktor (teljes lakosság).

A kiemelkedő nézettséggel párhuzamosan a Rising Star okostelefonos alkalmazása továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend. A vasárnapi adás ideje alatt rekordszámú szavazat érkezett, összesen több mint 1,4 millió voksot küldtek a nézők az énekesekre, amely az eddigi legmagasabb szám a műsor indulása óta. A Rising Star applikációját eddig már közel 320 ezren töltötték le, csak november 23-án több mint 38 ezer új regisztráció érkezett.