Maci Laci felnőtteknek – itt a Brickleberry

Brickleberry_logoÚjabb országos premier a magyar humorcsatornán. Egy nemzeti park őreinek fordulatos életét követhetjük nyomon a Brickleberry című animációs sorozatban, amely nem elégszik meg azzal a poénnal, hogy egy feneketlen étvágyú medve a gyanútlan látogatók piknikkosarára utazik. Igaz, ez a vonal is jelen van, hisz az egyik legmenőbb karakter, Malloy történetesen egy medvebocs, aki nem a mogyorókrémes szendvicsre izgul, hanem a kemény városi gyorséttermi kajákra. A vadon lakói pedig csak a fajfenntartást végzik.

A Comedy Central újdonságának erősen korhatáros, 18+-os besorolása azonban nem a szendvicsek eltulajdonításának szól. A beszélő bocson túl számos erős karaktert találunk még a sorozatban. Említhetjük például a háborús veteránt, aki nem hajlandó dolgozni, mivel katonaként letudta minden kötelességét. A nemzeti park másik különc dolgozója a pókoktól is fél, kirúgni azonban nem lehet: beépített ügynök. Harmadik őrünket, a 25 éves Ethelt pedig a Yellowestone Nemzeti Parkból menesztették, azzal az egyszerű indokkal, hogy folyton részegen vadőrködött. Maci Laci elbújhat a piknik kosarával együtt.

A parkőrök bénázásai, cuki kisállatok, mellőzött faviccek, eddig még nem hallott szaftos erdész-poénok – az egyik legfrissebb szókimondó animációs sorozat hamarosan Magyarországon is látható. Brickleberry augusztus 5-től 23:00-kor a Comedy Central műsorán.