Lövésed sincs, hogyan dobd fel a családi reggeliket? Ezek a vagány sütőformák segítenek!

A gyerekek figyelmét lekötni és szuper jófejnek lenni a reggeliző asztalnál egyetlen szülő számára sem könnyű feladat. Azonban itt egy ötletes segítség egy magyar startuptól: a Funny Breakfast egyedi tojás sütő formái! Az egyszerű és könnyen használható, színes szilikon kiegészítőkkel űrlény, pingvin vagy Halloween tök alakú rántottát, tükörtojást vagy akár palacsintát süthetünk. Vége az unalmas reggeliknek, a gyerekek garantáltan imádni fogják!

 funny_breakfast_1

A reggeli a legfontosabb étkezés, ami az egész napunk hangulatát, és teljesítményét meghatározhatja, mind a szülők mind a csemeték esetében. Nemcsak az fontos, hogy a család tápanyagban gazdag egészséges ételekkel a pocakban induljon útnak, de a közös reggelik hangulata rányomhatja bélyegét egész napos kedvünkre is.

A Funny Breakfast nevű magyar startup egy eredeti ötlettel állt elő: színes szilikon sütőformák segítségével egy egyszerű tükörtojásból mókás reggelit varázsolhatunk. Egyelőre háromféle formában készíti ötletes kiegészítőit a cég: pingvin, földönkívüli és a hazánkban is egyre nagyobb divattá váló Halloween jegyében mosolygó tök alakban.

 funny_breakfast_2

A kiegészítők megrendelhetők az interneten, egészen pontosan az Indiegogo-n keresztül, ahol a cég nemrég közösségi finanszírozási kampányt indított a tömeggyártás beindításához.

 

Ha kedvet kaptunk érdemes sietni, hiszen ha most rendelünk, a néhány dolláros árért még Halloween-ig kézhez is kaphatjuk otthonunkba a vidám családi reggelik elsőszámú kellékét.

funny_breakfast_3