Lórerő és méz, avagy az amerikai álom receptje

Floridában a Jack Daniel’s és az Indian Motorcycle motormárka együtt indította be a gyártó újonnan kifejlesztett modelljét. Az eseményen a legendás Old No. 7 mellett a hamarosan hazánkban is kapható különlegességet, a mézes tennessee-i whiskey-t is megkóstolhatták a száguldás és a karcos italok szerelmesei.

az_amerikai_alom_receptjeA Jack csapata is részese volt nemrégiben a floridai Daytona Motoros Héten annak a történelmi pillanatnak, amikor az új, Thunder Stroke 111 nevet viselő motor prototípusa kigördült az Indian istállójából. Az eseményt Steve Menneto, a Polaris/Indian Motorcycles igazgatóhelyettese mellett több mint ezer hű motorrajongó is végigkövethette. Ezután Daytona egyik legnagyobb motoros bárjában mulattak tovább, ahol az este másik újdonsága, a népszerű tennessee-i whiskey mézes kiadása került a szomjas motorimádók poharaiba. A rendezvényen számos médium is megjelent, megörökítve az ünneplés pillanatait.

Az új, mézes kiadás itthon még nem kapható, de talán megnyugtatással szolgálhatunk Jack bácsi hazai követői számára, ha eláruljuk, hogy már nem kell sokat várniuk, ugyanis a különleges újítás hamarosan hozzánk is megérkezik.

Az amerikaiak kedvenc whiskey-je régóta szoros kapcsolatban áll a kontinens legrégebbi motormárkájával, s kezdetektől fogva eltökélt céljuk a felelősségteljes vezetésre való ösztönzés. Kampányuk jelmondat és alapelve: a “Bottles and Throttles don’t mix”, vagyis az „Üvegek és a gáz nem járnak együtt”!

A két „híres amerikai” együttműködésével kapcsolatban még több izgalmas fejlemény várható a jövőben.

Egy baráti tanács a Jack Daniel’s-től: Tarts mértéket az alkoholfogyasztásban!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*