Liluék felborzolták a sztárok haját!

Hajszárító, zselé, lakk, és rengeteg csavaró… az R2 mesterei mindent bevetettek, hogy felborzolják a  sztárok frizuráját az első Hajmeresztő Csütörtökön! A szalon második születésnapja, és egy különleges új akció bevezetése alkalmából extrém hajkoronát kapott Lilu, Lola, Brash Bence, valamint a SportKlub sztárjai: Marenec Fruzsi és Molnár Andi.

Az R2 immáron második születésnapját ünnepli, Liluék pedig ugyanúgy tele vannak ötletekkel és tervekkel, mint a nyitás napján. Ezért is döntöttek úgy, hogy bevezetik a Hajmeresztő Csütörtököt – ezentúl minden csütörtökön féláron fodrászkodnak.

„Ez a szalon számomra egy valóra vált álom. Már két éve működik, de még most is újabb és újabb lehetőségeket rejt magában, és mi is szeretnénk mindig újdonságokkal előrukkolni. Az üzlettársammal, fodrászommal, és nem utolsó sorban barátommal, Nagy Sanyival egyfajta küldetésünknek érezzük, hogy mindenki számára elérhetőbbé tegyük a tökéletes frizurát, hiszen a haj nagyban meghatározza az emberek külsejét, és a kedvét is. Ezért most egy új akcióval jelentkezünk, bevezetjük a Hajmeresztő Csütörtököt az R2-ben: mostantól csütörtökönként mindent féláron készítünk el, legyen szó vágásról, festésről, melírozásról, vagy akár csak egy kontykészítésről” – mondta el Lilu, aki néhány hajas kalandját is felelevenítette – „Nagyon sokféle frizurám volt már életemben. Hosszú ideig rövid hajú lány voltam, akkoriban reggel csak összeborzoltam a tincseimet és már indultam is. Most nagyon örülök, hogy végre megnőtt a hajam, akkor is, ha így sokkal többet kell bíbelődnöm vele. Előfordult, hogy Sanyi olyan hajkölteményt álmodott meg nekem, ami miatt fél napot ültem a fodrászszékben.” – tette hozzá a műsorvezető.

A hazai sztárvilágból sokan Liluékhoz járnak fodrászkodni, közülük többen is velük ünnepeltek, természetesen az alkalomhoz illő hajmeresztő frizurákkal. Az eseményen Lola különleges, égnek álló hajával egészen más arcát mutatta meg, mint ahogy eddig ismertük, a SportKlub dívája Marenec Fruzsi punkos külsejével mindenkit meglepett, de Molnár Andi gyönyörű „oroszlánsörénye” is nagy sikert aratott. Sőt, végül Fruzsi is kedvet kapott a fodrászkodáshoz, és „kezelésbe vette” kolléganője, Andi haját. De eljött Brash Bence is, akinek Nagy Sanyi egészen meglepő, igazán hajmeresztő frizurát készített.

„Mostanában elég hiú vagyok a hajamat illetően, igyekszem odafigyelni, hogy mindig jól nézzen ki, bár ez sokáig nem volt így. Jó nagy loboncom volt, amitől Sanyi szabadított meg, sőt arra is rábeszélt, hogy viseljem kivasalva a frizurám, bár ez a művelet még nem megy valami jól, inkább csak próbálkozom.  Általában rohanásban vagyok, ez az oka annak, hogy gyakran borzas a hajam, ha próbára sietek, általában csak felkapok egy sapkát” – mondta el Brash Bence, aki azt is elárulta, a férfiak többségével ellentétben ő nem fél a kopaszodástól.

Természetesen bárki kipróbálhatja milyen is a sztárok fodrászata, mostantól akár féláron – a Hajmeresztő Csütörtökön!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*