Lilu: Dávid hisz a Jézuskában

lilu1A karácsony a családról, az együtt töltött felhőtlen és meghitt pillanatokról szól – nincs ez máshogy Liluéknál sem, ilyenkor náluk is gyerekzsivajtól hangos a ház. Gyakran előfordult azonban, hogy a csinos műsorvezető az ünnepi rohanásban nem tudott elég időt fordítani barátaira. Idén végre megtalálta a megoldást arra, hogy egy-egy tartalmas beszélgetés erejéig velük is együtt lehessen…

 

Lilu kedvenc időszaka minden évben a karácsony, amelyre hetekkel korábban elkezdi a készülődést: ajándékot vásárol, feldíszíti otthonukat. Dávid születése óta még fontosabbá vált az ünnep a műsorvezető számára, évről évre arra törekszik, hogy ez az időszak varázslatos legyen kisfiának.

„Dávid hisz a Jézuskában, és az egész család azon dolgozik, hogy ez sokáig így is maradjon. A szentestét szűk családi körben anyukámékkal és anyósomékkal töltjük, majd pedig otthon hármasban ünnepelünk. 25-én még mindig szűkebb körben, 26-án viszont az egész nagy családdal üljük körül az ünnepi asztalt. Ilyenkor gyerekzsivajtól és jóízű beszélgetésektől hangos a ház. Nagyon fontos számomra a család, a karácsony igazi lényege, hogy ilyenkor végre együtt lehetünk. A barátaimmal is igyekszem ilyenkor legalább egy kis időt eltölteni, de sajnos erre többnyire csak az interneten van mód” – árulta el Lilu, akinek családja után barátai a legfontosabbak, hiszen sokukkal gyermekkora, vagy hosszú évek óta tartó kapcsolatot ápol.

„A gyerekkori legjobb barátom Amerikában él, egy másik kedves ismerősöm pedig Costa Ricán tölti az ünnepeket. Szerencsére idén karácsonykor ingyen hipernetezhetek, így akár órákon keresztül videótelefonálhatok velük. Az itthon élő barátaimmal pedig a közösségi oldalak segítségével állandó kapcsolatban vagyunk, így mindennel képben lehetek: milyen színnel díszítették a karácsonyfájukat, vagy milyen menü került az asztalra” – mesélte a műsorvezető.