Letartóztatták Paul Gascoigne-t

A 46 éves, egykori angol válogatottat, és Newcastle-játékost egy pályaudvaron tartóztatta le a rendőrség. Gascoigne ittas állapotban volt, fojtogatott egy biztonsági őrt, és ex-feleségére támadt.

Paul+Gascoigne

Paul Gascoigne

Az egykori focizseni alkoholproblémái közismertek: nemrég Amerikában vett részt egy rehabilitációs kezelésen, ami után azt mondta, szeretne visszatérni a valóságba.

Az angol “Mirror” szerint  Gascoigne káromkodott a stevenage-i pályaudvaron, és, miután ezt egy biztonsági őr szóvá tette, az egykori focista megtámadta őt. Ex-felesége, Sheryl próbálta őket szétválasztani, de a dühöngő Gascoigne őt is megtámadta. A rendőrség gyorsan megérkezett a helyszínre és őrizetbe vette az erőszakoskodó sztárt.

Gascoigne, aki végül 12 órát töltött egy cellában, mielőtt kifizették az óvadékot, márciusban ezt mondta az ITV1 Daybreak című műsorában: “Nem kértem, hogy alkoholista legyek, de be kell vallanom, tettem érte. Bármilyen messzire elmentem, hogy ihassak, most még messzebb kell mennem, hogy józan maradhassak”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*