Lánykérés és számlatartozás az MTV-n

A Washington Heights – Küzdj a céljaidért! kilenc javíthatatlan álmodozóról szól, akik Manhattan útvesztőiből keresik a kiutat. Hőseink megmutatják az amerikaiak sokat emlegetett álmának valós oldalát, ahol az emberek ugyanúgy leizzadnak, ha megjön a havi számla és a kilakoltatás állandó veszélyként fenyeget. Eközben a Geordie Shore plázapatkányait az MTV egészen Mexikóig üldözi, csak hogy ne odahaza rontsák a levegőt. Nem fog unatkozni senki, aki vasárnaponként az MTV-t választja!

A szomszéd nője mindig zöldebb – szokás mondani, a Washington Heights-i környék fiataljai azonban testvérként segítik egymást, akkor is, ha reped a fal és kikapcsolják az apartmanban a fűtést. JP a társaság agya, aki mindenben segíti barátait, eközben viszont még mindig az anyjával él együtt, a nyomorból pedig egyetlen dolog emelheti ki: a hip-hop!

Reyna tipikus hisztérika, amikor épp nem visítva szid mindenkit, akkor elképesztő énekhangjával kápráztatja el képzeletbeli közönségét. Frankie költőnő és tanítónő akar lenni, érzelmei azonban folyton tévútra csalják, hiszen javíthatatlanul szerelmes az életművész Ludwinba! Jimmy a baseballra esküszik, börtöntöltelék apja és az, hogy a srác 16 éves kora óta egyedül él viszont olyan tényezők, amik nem könnyítik meg a srác dolgát. A barátnőjéről, Elizáról nem beszélve, aki folytonos hisztijeivel próbálja elválasztani őt a szerinte túlzottan összetartó társaságtól. Ilyenek ezek a Jersey-csajok!

Rico és Fred olyanok, mint a tűz és a víz, a testvérpár közti parázs viták árnyékában kis híján elveszik Taylor, a csapat jó nője, aki csakis önmagáért él. A cél persze közös, az ambíció azonban könnyen múló tényező, ahogy a Geordie Shore sztárjai azt minden vasárnap bebizonyítják nekünk!

James tolókocsiban izzadva, Becca hányingerrel küzdve, Gaz pedig egy törpéhez bilincselve botladozik a tengerparton. Fenséges környezet? A mexikói Cancún igazi turistaparadicsom, a Geordie Shore sztárjai tesztoszterontól és szilikontól dagadó keblekkel zúzzák össze a maja romokat! Igen, itt a sorozat harmadik évada!

Az MTV valóságshow-jának sztárjai új szintre emelték a részeg tivornyázást, miközben megmutatták, hogy buliznak a tősgyökeres britek. Keményen! Meglepő módon azonban idén a szerelem is a tetőfokára hág a sorozatban.

Minden álomszerű volt, fél térdre ereszkedtem és megkértem Vicky kezét.” – mondta Ricci – „Rengeteg mindent tanultam Mexikóban, a kedvenc mondatom, ami rám ragadt, az úgy hangzik, Las chicas amore Ricci. Azaz a csajok megbolondulnak Ricciért! És ez így is van!

Irány Cancún, ahol még a sör is jobban csúszik, de hogy a geordie lányok is megszelídülnek-e? Erről Gazt kell megkérdezni, akit Charlotte időről-időre szívesen lökdös vagy éppen bökdös a kaktuszos környezetben!

Washington Heights – Küzdj a céljaidért! és Geordie Shore minden vasárnap 19:25-től és 21:15-től!

Vigyázat, beköszöntött a káosz az MTV-n!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*