Lábával a nyakában videózta magát Szőcs Reni

A TV2 Star Academy győztese nagyon szerencsés, hiszen az átlagnál sokkal hajlékonyabb, így nem jelent számára problémát a nehezebb jógagyakorlatok végzése sem. Szőcs Reni nemrég egy videót is készített arról, hogy mennyire rugalmas tud lenni: még a lábát is fel tudta tenni a nyakába.

OVJy_d8Y_jpeg

Szőcs Reni nem csak az éneklés, hanem a sportok szerelmese is. Rendszeresen fut, edzőterembe jár, sőt jógázik is. Utóbbiban kifejezetten sikeres: magától tanult meg pillanatok alatt olyan gyakorlatokat, amiket mások hosszú időn át tudnak csak elsajátítani.

“Mikor kicsi voltam arra lettem figyelmes, hogy nagyon szeretem az akrobatikus gyakorlatokat. Erőfeszítés nélkül sikerült olyan dolgokat megcsinálom, amit más hónapokig gyakorolt. A spárgát úgy csináltam meg, hogy a igazából nem is tudtam, hogy én tudok ilyet, csak megpróbáltam és mindenki nézte, hogy ez hogyan lehet. Így jöttek a nyújtó gyakorlatok sport előtt és után, fontosnak tartottam és az izmaimnak is jól esett” – mondta Szőcs Reni, aki először futás utáni levezetéshez használta csupán a jógát.

“Hajlékony vagyok és bár féltem, hogy egy idő után ez változni fog, mert tudjuk, hogy gyerekként az ember mindig hajlékonyabb, szerencsére nem így történt. A legbüszkébb arra vagyok, hogy a lábam feltudom tenni a nyakamba, igazán vicces dolog. Na meg arra is hogy egyenesen ki tudom nyújtani magam mellett a lábam hátra és oldalra is” – árulta el Reni, aki nemrég egy videót is közzétett magáról az Instagram-oldalán, ahogyan látványos jógagyakorlatokat végez.

A Star Academy egykori győztese ugyanakkor nem csak a jógázás miatt úszik a boldogságban: néhány héttel ezelőtt a szerelme, Márk ugyanis megkérte a kezét.

“A vőlegényemmel szoktunk együtt futni, ő cselgáncsozó múlttal rendelkezik így ő hozzá is közel áll a sport. Mindig együtt szoktunk sportolni, télen általában edző terembe járunk de nyáron élünk a lehetőséggel és futunk a szabadban majd utána kettlebellel, ugrókötéllel próbálunk minél több változatos gyakorlatot elvégezni. Mindig kérem, hogy az edzések végén nyújtsunk egy jót, így csatlakozik de az extrém jogához már már közel álló dolgokat nem igazán szereti, úgyhogy ő azon a ponton már kiszáll. De azért nagyon kitartó és szereti ő is a nyújtás részét is, hisz érezni, hogy jóval könnyebb lesz az izomzatunk” – tette hozzá Szőcs Reni.