L.A. Complex – Hollywoodi álmok

Feltörekvő sztárjelöltekkel jön az L.A. Complex első évada. Romokban az amerikai álom az MTV új sorozatában

Évente sok ezer fiatal vándorol el az Álomgyárba, hogy legféltettebb ambícióikat valóra váltva a szórakoztatóipar ászai legyenek. Jelentős részük azonban pár hónapon belül feladja és hazamegy. Az L.A. Complex – Hollywoodi álmok első évada feltörekvő színészek, kőkemény rapperek és csetlő-botló humoristák útját követi. Itt csak azok válhatnak sztárokká, akik keményen megdolgoznak a sikerért!

la_complex_elso_evad_mtvA sorozat hősnője, bizonyos Abby Vargas mindössze egy táskával a vállán érkezik a modern popkultúra hadszínterére. Se pénze, se kapcsolatai, így csupán abban bízhat, hogy tehetsége messzire repíti és ő lehet a következő Megan Fox. Egyik legjobb barátja Nick Wagner, stílusát kereső, kezdő humorista, Tariq Muhammad pedig a zeneipar labirintusából keresi a kiutat.

De hogy mi köti össze a fiatalokat? Amellett, hogy vállvetve küzdenek azért, hogy befussanak, dohos hotelszobáikból kilépve a Sunset Boulevardon végiglibegve mindannyian új emberekké lesznek. Énekesekké, balerinákká, önpusztító írókká. Az L.A. Complex lerántja a leplet a nyugati világ ámításáról, amikor pedig a függöny mögé nézünk, nem látunk mást, mint hús-vér emberek körvonalait. Akik azon vannak, hogy többször keljenek fel, mint amennyiszer elbuknak.

Végre egy olyan sorozat, ami Hollywood valódi arcát mutatja be! Itt nincs fölösleges csillogás és népámítás. A karakterem, Raquel emberi oldalába szerettem bele először, aki fiatal korában egy sikerprodukcióban ismertette meg magát a világgal, most azonban ismét elölről kell kezdenie mindent. Ügynököt szerezni, és egy közepesen felkapott filmben szerepet kapni korántsem olyan egyszerű, mint azt gondolná az ember. Főleg, ha még a büszkeségeddel is szembe kell nézned először.” – mondta Jewel State, aki az L.A. Complex – Hollywoodi álmok hisztérikájához hasonlóan huszonévesen élte fénykorát, amikor a Csillagkapu: Atlantiszban szerepelt.

Persze aki keményen dolgozik, azt a siker sem kerüli el, mondta Jonathan Patrick Moore, aki a frissen tévésztárrá avanzsált, Ausztráliából érkezett Connor Lake-t alakítja. „Látszólag Connornak mindene megvan, ami csak a sikerhez kell. „Jóképű, dögös akcentusa van, mégis cipelnie kell azt a bizonyos keresztet, hiszen a rivaldafényen kívül még nem birkózott meg a családi gondjaival. Most, hogy az MTV-nek hála világszerte bemutatkozik a produkció, mindenki láthatja majd, kik mozgatják valójában az Álomgyárat.

 

L.A. Complex – Hollywoodi álmok, április 21-től, 20:25-kor az MTV-n!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*