Kulkától Királyig: 2,5 millióan látták DTK websorozatát

Meghatszorozta nézettségét D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsora, amely a második évadban 400-ról 2,5 millióra növelte megtekintésszámát. A WMN.hu YouTube csatornáján látható videosorozat februárban indult második évadának 21 epizódjában 21 híresség mesélt DTK-nak.

2016. február 3-án Kulka Jánossal indult és július 6-án Király Gáborral ért véget D. Tóth Kriszta autózós-beszélgetős műsora, az Elviszlek Magammal második évada. Fél év alatt a rendhagyó interjúsorozat meghatszorozta a nézettségét.

Hat hónap alatt DTK olyan elismert és népszerű művészeket, sportolókat, közéleti személyiségeket vitt el magával és szólaltatott meg, mint Sándor Mária, Osvárt Andrea, Palya Bea, Till Attila, Oroszlán Szonja, Kovács  Patrícia, Lovasi András, Földes Eszter, Caramel, Mautner Zsófi, Sebestyén Balázs, Nagy Ervin, Pokorny Lia, Jakupcsek Gabriella, Klein Dávid, Lakatos Márk, Pásztor Anna, Bereczki Zoltán és Alföldi Róbert. Egy rendhagyó epizódban pedig a nézők megismerhették az 1 éves születésnapját ünneplő WMN csapatát is.

Az Elviszlek magammal második évadának epizódjait eddig összesen 2,5 millióan látták,  a WMN.hu YouTube csatornáján elérhető videosorozat ezzel több mint hatszorosára növelte nézettségét, az első évadhoz képest.

Az Elviszlek magammal nézettségi toplistáját Sebestyén Balázs vezeti 372 ezer megtekintéssel, őt követi  Király Gábor, 249 ezer és Kulka János  133 ezer nézővel. A Jakupcsek Gabriellával készült Elviszlek Magammal epizódot idáig 130 ezren látták. A videók folyamatosan elérhetők a WMN magazin YouTube csatornáján, amelynek már csaknem 20.000 feliratkozója van.

Az Elviszlek magammal második évadát az alkotók egy bónusz-werkfilmmel zárták, amely már elérhető a WMN YouTube csatornáján. Ebből a rendhagyó részből kiderül, hogyan készül a websorozat, és a nézők a megismerhetik a műsor készítőit is: Fegyverneky Sándor operatőr-vágót és Szőke Viktor gyártásvezetőt, akikkel a szerkesztő-rendező, D. Tóth Kriszta hétről hétre együtt dolgozik az Elviszlek Magammal újabb epizódjain.

Az autós történetmesélés 2016 őszén folytatódik a harmadik évaddal. Az Elviszlek magammal főtámogatója továbbra is a Volkswagen lesz.