Kohári Zoltán és a 2700 lóerős Dragacs a Tomracinghez szerződött

„Győzelemmel akarok debütálni új csapatomban”

„Győzelemmel akarok debütálni új csapatomban”

A többszörös magyar bajnok dragossal, Kohári Zoltánnal és a 2700 lóerős Chevrolet Camaro Z28-al, vagy ahogyan pilótája elnevezte, Dragaccsal bővült a Tomracing Motorsport Team. A friss igazolás holnap a Pesti Rakparton rendezendő PocoLoco Gyorsulási és Szlalom versenyen már be is mutatkozik új csapatában. Zoltán célja természetesen a győzelem.    

Újabb versenyzővel bővült a Tomracing Motorsport Team: a többszörös magyar bajnok dragos, a hockenheimi Európa-bajnoki futam harmadik helyezettje, Kohári Zoltán igazolt a csapathoz. A Competition Eleminator kategóriában induló pilóta és az egy másodperc alatt százas tempót elérő szörnyeteg, a Dragacs holnap mutatkozik be új csapatában.

Örömmel tölt el, hogy csatlakozhattam a Tomracing Motorsport Teamhez. Úgy gondolom, ma Magyarországon egyedüli, amit ennél az istállónál végeznek, azzal hogy nem csak egy technikai sportágra koncentrálnak. Bevallom, roppant imponáló volt ez számomra. Bízom abban, hogy az együttműködésünk sikeres lesz, és mindkét fél profitál belőle”- mondta Kohári Zoltán, majd kitért a holnapi versenyre. – „A szervezőknek az a céljuk a rendezvénnyel, hogy közelebb hozzák az emberekhez a Drag szakágat, ezért a belépésért nem is kell majd fizetni. Aki teheti, az jöjjön ki a versenyre, mert biztos vagyok abban, hogy egy örökre szóló élménnyel fog gazdagodni. A kilátogatók többek között a 2700 lóerős Dragaccsal is találkozhatnak, amivel természetesen a győzelemre hajtok, más eredményt nem is fogadnék el”- fogalmazott a Tomracing Motorsport Team legújabb tagja.

A csapat tulajdonosa, Miklósy Tamás is örül, hogy a többszörös magyar bajnok dragos őket választotta.

A Tomracing Motorsport Team Borsay Szabolcs révén tavaly debütált a Drag világában, azonban időközben Szabolcs visszavonult a versenyzéstől. Nem szerettük volna ellenben feladni ezt a vonalat, ezért új versenyző után néztünk. Nagyon elégedett vagyok, hogy egy olyan kiváló pilótával sikerült leszerződnünk, mint Kohári Zoltán. Egyedi építésű aszfaltszaggatójával, a 385 kilométer/óra végsebességű Dragaccsal holnap ismét bizonyítja majd, nincs nála jobb a kategóriájában. A pesti rakparton azonban nem egyedüliként Zoltán képviseli a Tomracinget. Csapatunk stuntridere, Kulman Miklós is jelen lesz, és egy látványos bemutatót tart” – árulta el Miklósy Tamás.