Kitüntetésben részesült Nádler József Mihály, műszeripari technikus, rádió televízió műszerész

Nádler József rádió műszeripari technikusi érettségit követően, mint ipari tanuló Tapolcán a Vegyesipari Szolgáltató KTSZ-nél szerzett gyakorlat után a VIDEOTON-ban megszerezte a rádió televízió műszerész szakmát.

1972-ben Marcaliban iparigazolványt váltott és az óta, a magánszektorban dolgozik. 1982-től a KIOSZ keszthelyi szervezetének, majd a jogutód Keszthelyi Ipartestület tagja.

iposz

Varga Mihály gazdasági miniszter március 15.alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevelet adott át Nádler József Mihály egyéni vállalkozónak példaértékű szakmai és közéleti tevékenysége elismeréséül. A kitüntetést a Keszthelyi Ipartestület kezdeményezésére az IPOSZ terjesztette elő.

Az eltelt évtizedek alatt 11 szakmunkás tanulót nevelt, és adta át rádió televízió műszerész szakmai tudását.

2001-ben a Keszthely Térségi Vállalkozók Klubja Egyesület elnökévé választották. 2002-2006-ig több civil szervezet támogatásával Keszthely Önkormányzat képviselő testület tagja.

2006-ban 40 éves kitartó gyűjtő munka eredményének köszönhetően megalapított és létrehozott Keszthelyen egy több mint 1000 darabból álló Rádió Televízió Múzeumot.

2008-tól napjainkig a Keszthelyi Ipartestület elnöke. 2012-től az Ipartestületek Zala Megyei Szövetség elnöke és az Ipartestületek Országos Szövetség (IPOSZ) országos elnökség tagja.

Jó kapcsolatot ápol a helyi társszervekkel, önkormányzattal, szervezi és segíti a kis- és középvállalkozások gazdasági, szakmai munkáját. Több alapítvány kuratóriumának és felügyelő bizottságának tagja.