Kis Viktória: „Kimondhatatlanul hiányzott a motoros légkör”

Az elmúlt hétvégén rendezték a 2013-as Nyílt Nemzetközi Gyorsasági-motoros Országos Bajnokság negyedik fordulóját, melynek a Slovakiaring adott otthont. A H-Moto Teamet kivételesen egyedüli rajthoz állóként képviselő Nagy Győző nagyon várta ezt a versenyt egyik kedvenc pályáján, ám a technika ördöge sajnos másképp gondolta, így a futamokról már hiányzott a 28-as rajtszámú Honda.

Ez a hétvége tehát dobósra sikerült a H-Moto Teamnek, de a csapat a soron következő, szintén a Slovakiaringen megrendezésre kerülő OB-futamon ismét újult erővel kíván visszatérni megszokott, nyerő formájához.

A csapat jelenleg Robert Muresannal és egy Stock600-as magyar versenyzővel is tárgyalásokat folytat, így nem kizárt, hogy a következő szlovákiai megmérettetésen már újból három versenyzőt szolgál majd ki a magyar alakulat.

Az elmúlt hétvégén nem mellesleg Kis Viktória, a H-Moto Team hölgyversenyzője is kiruccant a Slovakiaringre, ám sajnos a Kawasakit otthon hagyta a garázsban, mivel az anyagiak ismét gátat szabtak indulásának. Wiccának már nagyon hiányzik a versenyzés, de civilként is nagy-nagy örömmel látogatott el kedvenc pályájára, hogy a helyszínen segítsen és szurkoljon csapattársának és jó barátjának, Győzőnek.

Nagy Győző: „Sajnos sok mindent nem tudok elmondani a slovakiaringi versenyünkről. Ruhapróba volt! Ki tudtam próbálni az Euro Motortól kapott versenyfelszereléseket… Az egyik szabadedzésen tudtam menni 10 kört, aztán az időmérőn még hármat, de utána vége volt a dalnak, a váltó végleg megadta magát. A 3-as és a 4-es fokozatot is folyton kidobálta, és így sajnos semmi értelme nem lett volna folytatni. Ez most így sikerült, de az OB következő futamán, ugyanezen a pályán szeretnék javítani. A blokkot még szombaton szétszedtem, és dolgozok a probléma elhárításán. Kelemen Krisztián csapatfőnökünk és Wicca (Kis Viktória) is kint volt velünk a helyszínen, tehát a társaság legalább jó volt, és egy közös csapatebéd keretében tudtunk beszélgetni a jövő évi terveinkről. A verseny most nem sikerült jól számunkra, de ettől függetlenül azért feltaláltuk magunkat, és hasznossá tettük az ottlétünket.”

Kis Viktória:„Nagyon örültem, hogy a szezonban először végre kijutottam egy Magyar Bajnoki futamra, ráadásul a kedvenc pályámra. Noha csak civilben voltam jelen, de jó érzés volt Győző ’kis kuktájaként’ belekotnyeleskedni a dolgokba, segíteni a motor körül, amiben csak tudtam. Kimondhatatlanul hiányzott a paddock hangulata, a motoros légkör és persze a versenyeken rendszeresen résztvevő csipetcsapat(ok). Igaz, a technika kibabrált Győzővel, így sajnos nem tudott rajthoz állni, én mégis örültem ennek a másfél napnak, hogy ott lehettem újra tűzközelben.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*