Képzés indul a generációváltás előtt álló vállalkozásvezetők számára

Az IPOSZ a Hanza Parlamenttel közösen egy olyan nemzetközi projektet valósít meg, amely lehetőséget ad képzési anyag kifejlesztésére és egy képzés megtartására azon generációváltás előtt álló vállalkozásvezetők számára, akik utódot keresnek vagy már meg is találták átadandó vállalkozásuk részére, de kérdéseik merülnek fel a cégátadási folyamattal kapcsolatban.

rollup-0002

Egy 3*1 napos képzés keretében ezek az érdeklődő vállalkozások egy színvonalas felkészítést kapnak az átörökítéssel, cégutódlással kapcsolatos kérdésekben.
Mindezt szakértő előadóktól, mellébeszéléstől mentes előadásokkal, IPOSZ környezetben, hasonló kihívással küzdő, tudatos vállalkozók társaságában.
A program minőségére a HANZA Parlament, az IPOSZ, és szervező partnere a Salzmann & Partners Vezetési Tanácsadó a garancia. A program egyik előadója, Salzmann Zoltán, aki az elmúlt 15 év és több mint száz cégutódlási folyamat tapasztalatából Utódlási kalauz (nem csak) Átadóknak címmel nagysikerű könyvet is kiadott: https://salzmannandpartners.hu/utodlasi-kalauz/

Várjuk minden olyan vállalkozás jelentkezését, amely az utódlásban érdekelt és

  • már felismerte, hogy az utódlással időben el kell kezdenie foglalkozni,
  • kíváncsi a generációváltásban rejlő buktatókra és lehetőségekre,
  • szeretne aktívan részt venni vállalkozása utódlási folyamatában
  • szakértő segítséget és támogatást vár a cégutódláshoz és akár annak a levezényléséhez is.
Mire számíthatnak a résztvevők az Utódlási Tájékoztatón
  • Az utódlás elvi és gyakorlati lehetőségeinek értékelésére
  • Az utódlás siker kritériumainak és buktatóinak megismerésére
  • Az utódlási folyamat lépéseinek részleteire
  • A cégértékeléssel és cégértékesítéssel kapcsolatos alapinformációkra
  • A jogi, könyvelési, pénzügyi és adminisztratív feladatok összefoglalására
Technikai információk
A 3*1 napos képzés időpontjai2020. február 21., március 6., és március 20. (péntekenként 9.00-17.00-ig) A három nap tematikája egymásra épül, az egyes napokon való külön részvételre sajnos nincs mód.
Képzés helyszíne: IPOSZ Székház és Oktatási Központ 1087 Budapest, Luther u. 4-6 I. em. 3. ajtó
A rendezvény címeUtódlási Tájékoztató tudatos vállalkozásoknak
Várjuk, hogy az érdeklődők minél előbb küldjék meg jelentkezésüket, hiszen a rendezvényen maximum az első húsz tudatos vállalkozó vehet részt, a jelenleg még ingyenes rendezvényen, amelynek a valós piaci ára 120.000 Ft+Áfa, a regisztrációkat pedig érkezési sorrendben tudjuk elfogadni. A halogatással sokkal többet veszíthet, mint amennyibe az ideje és a rendezvényre való eljutása kerül. Az ingyenességet az teszi lehetővé, hogy az IPOSZ képes, egy nemzetközi projektnek köszönhetően, ezt az első képzést Erasmus+ forrásból finanszírozni.
Jelentkezzen és gondoskodjon időben a vállalkozási és a családi vagyon megőrzéséről és gyarapításáról. Küldje vissza kitöltött jelentkezési lapját!
Kérjük az ipartestületet, hogy ezt a tájékoztatót juttassa el minden olyan tagvállalkozásának, amely tudomása szerint érdeklődik, érintett a cégátörökítés témája iránt.
Egyben mellékelünk egy kérdőívet is, amelyet kérünk, hogy az ipartestület számunkra visszaküldeni szíveskedjen.
Ha kérdése van a képzéssel kapcsolatban, forduljon Rettich Tamás-hoz, e-mail: rettich@iposz.hu, mobil: 06/30-385-6048.