Karácsonyi ajándék ötletek kávérajongóknak

A Nespresso számos ötletet kínál, melyek segítségével az ünnepek során meglepetést és örömöt szerezhet szeretteinek. Az eleganciát kedvelő kávérajongók számára tervezett modern, dekoratív kávégépektől kezdve az apró finomságokon át az izgalmas kiegészítőkig a Nespresso kollekciójának minden darabja tökéletes meglepetés lehet. Az idei Limited Edition Kollekció olyan különleges ajándékokat kínál, melyeket szerettei hosszú időn át örömmel használnak majd.

A 2015-ös év újdonsága a Nespresso ajándékkeresője , amely megkíméli Önt attól a bosszúságtól, amit néha a tökéletes meglepetés kiválasztása okoz. Csupán néhány kérdésre kell válaszolnia (például hogy az illető szereti-e a cappuccino-t, kedveli-e az intenzív ízvilágú espresso-kat, vagy, hogy érdeklik-e a kifinomult kiegészítők), és a kereső pillanatok alatt számos személyre szabott ötlettel áll elő.

 

Travel Mug

Ha valaki sokat utazik vagy ingázik, annak igazán hasznos ez a modern utazóbögre, amely még a legigényesebb környezetben is megállja a helyét. A rozsdamentes acélból készült bögrébe lefőzhető két Lungo kávé, s a dupla falú kialakítás a forró italokat forrón, a hidegeket pedig hidegen tartja – vagyis valóban tökéletes útitárs.

Ár: 5 490 Ft

 mug

LIMITED EDITION KOLLEKCIÓ

Bonbonnière Grey – Limited Edition

Ez a stílusos kapszulatartó bármely konyhát egyedivé varázsolja, így ideális ajándék egy Nespresso kávégép tulajdonosának. A sötétített ezüst bevonatú Bonbonnière előlapját Nespresso-mintázat díszíti, s a tárolót egy prémium minőségű, kerek ajándékdoboz rejti.

Ár: 7 700 Ft

 

 bombom
 

Carrés Amandes – Limited Edition

A Carrés Amandes arra született, hogy a Nespresso kávéélmény tökéletes kiegészítője legyen. Egy ajándékdoboz tele finoman ízesített mandulával és kandírozott gyümölcsös finomságokkal.

Ár: 3 200 Ft

 

 carres
Tejcsokoládé sós karamell darabokkal – Limited Edition

(minimum 41%-os kakaótartalom)

40 darabos kiszerelésben kapható (200 g)

Ára: 2 200 Ft

 tejcsoki
 

Étcsokoládé karamellizált kakaóbabbal – Limited Edition

(minimum 54%-os kakaótartalom)

40 darabos kiszerelésben kapható (200 g)

Ára: 2 200 Ft

 

 

 etcsoki

 

 

ÜNNEPI VÁLOGATÁSOK

 

All day Nespresso triopack – Téli kiadás

Élvezze a Nespresso kávéőrleményeket a nap bármely szakában! A Nespresso a nap indításához a gazdag és testes Fortissio Lungo-t, délutáni kávénak egy hosszan pörkölt Dharkan-t, estére pedig egy koffeinmentes Decaffeinato Intenso őrleményt kínál. Kényeztesse szeretteit a csomagoláson található ünnepi kávéreceptekkel!

Ár: 3 700 Ft

 allday

KÁVÉGÉPEK

 

Válassza a lehető legjobb ajándékot, és lepje meg szeretteit a Nespresso egyik különleges kávégépével! Mindegyik gép fejlett technológiát, vonzó dizájnt és hatékony működést kínál, és sok éven át nap mint nap örömöt és kellemes kávéélményeket szerez majd annak, akit megajándékoz vele.

A ragyogó színek és a derűs dizájn rajongói számára válassza a PIXIE Clips kávégépet, amelynek cserélhető, színes oldalpaneleit könnyedén váltogathatja attól függően, milyen színt vagy stílust kedvel. A PIXIE Clips funkciói között a gyors előmelegítés és a kiürült víztartályra figyelmeztető jelzés is szerepel, akárcsak az, hogy a készülék használaton kívül – az energiatakarékosság érdekében – kilenc perc után automatikusan kikapcsol. Szeretteinek melyik színkombináció tetszene leginkább? A Fekete és Neon Sárga? Esetleg a Fehér és Neon Korall? Csak válassza ki, és szerezzen számukra felejthetetlen meglepetést! További oldalpaneleket a www.nespresso.com oldalon találhat.

Ár: 44 990 Ft

 

 

 

Ha vérbeli kávérajongóról van szó, ajándékozza meg a Lattissima gépcsalád legújabb tagjával, a LATTISSIMA TOUCH kávégéppel. E nagy teljesítményű és elegáns gép ‘egyérintéses’ rendszere egyetlen gombnyomásra készít tökéletes italt, legyen az espresso vagy tejes recept, például egy cappuccino vagy egy latte macchiato. Válassza Ragyogó Fehér színben, amely jól illik bármely konyhai enteriőrhöz!

Ár: 89 990 Ft