Június 1-jétől még tovább tartanak nyitva a BKK-bérletpénztárak

2013. június 1-jétől, szombattól pénztáraink közel fele tart tovább nyitva, a Nyugati pályaudvar aluljárójában található pénztárunkban pedig elsőként éjjel-nappal válthatnak ügyfeleink jegyet vagy bérletet. Az új nyitvatartási rend igazodik a tényleges utasforgalomhoz, hogy minél egyszerűbbé és könnyebbé váljon a jegy- és bérletvásárlás. Az este 11 óráig nyitva tartó pénztárak mind frekventált belvárosi közlekedési csomópontokban találhatóak.

 Az áprilisi új pénztári nyitvatartási rend bevezetését követően a Budapesti Közlekedési Központ jegypénztáraiban folyamatosan figyelemmel kísértük a forgalmi adatokat. A kapott eredményekre, valamint a nyári időszakban megnövekedő esti és éjszakai utasforgalomra való tekintettel  június 1-jétől a Budapesti Közlekedési Központ jegypénztárainak mintegy felénél bővül a nyitvatartási időszak. További kedvező változás, hogy az alábbi hét pénztárnál – figyelembe véve azok budapesti tömegközlekedésben betöltött csomóponti szerepét – a korábbiaknál hosszabb ideig, este 23 óráig lehet jegyet vagy bérletet vásárolni:

  • Deák tér M3 metróállomás
  • Széll Kálmán tér metróbejárat
  • Örs vezér tere metróvégállomás
  • Ferenciek tere metróállomás
  • Corvin-negyed metróállomás
  • Keleti pályaudvar metróállomás (péntek, szombat, vasárnap)
  • Blaha Lujza tér metrómegálló (csak hétfő-szombat)

 

2013. június 1-jét követően éjjel-nappal lehet jegyet vagy bérletet vásárolni Budapesten, hiszen a Nyugati pályaudvarnál lévő pénztárunknál – tekintettel az esti és éjszakai időszakban tapasztalható megnövekedett utasforgalomra – bevezetjük a folyamatos (0-24 órás) nyitva tartást.

 

A pénztárak új nyitva tartásáról honlapunkon az alábbi linken tájékozódhatnak.

 

A Budapesti Közlekedési Központ továbbra is folyamatosan figyelemmel kíséri pénztárai forgalmát, és a jövőben a tapasztalatok alapján igyekszünk ügyfeleink igényeihez igazítani a nyitvatartási rendet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*