Jövőre is biztosan indul az Eurovízión Kállay Saunders András

A hét egyik nagy nyertese, Ellie Goulding kilenc helyet javított helyezésén. Jövő évi Eurovíziós nevezését tervezi Kállay Saunders András, legújabb szerzeménye pedig egyre feljebb lépdel, miközben a tizenhat éves Lorde új jelenségként robbant be a Class FM toplistájára.

 

Kilenc helyet lépett előre hazánk mérvadó listáján Ellie Goulding. Beyoncétól Björkig igen széles az előadók és a stílusok skálája, amelyek inspirálták az angol énekesnőt, akinek legújabb kislemeze világszerte óriási sikernek örvend. A felvételt eredetileg az Avatar leghíresebb betétdalát és 2007 egyik slágerét, a Bleeding Love-ot is jegyző Leona Lewis rögzítette, de végül nem használta fel az albumához. Ellie fogta és saját indie popos hangzásával fűszerezte a szerzeményt, amely egyből a rádiók kedvencévé vált. A Burn a Class40 harmadik helyéről szól a héten.

Újra angolul énekelhet az Eurovíziós Dalfesztivál selejtezőjén Kállay Saunders András. A New York-i születésű, amerikai-magyar énekes nem rejtette véka alá örömét, amikor az egyik közösségi oldalon rajongóival megosztotta a hírt. Elmondása szerint biztos, hogy benevez, és már tudja is, milyen szerzeménnyel indul majd a versenyen. A listákat közben folytonosan ostromolja aktuális dalával, a Play My Songgal, amely most hazánk leghallgatottabb rádióján a huszonötödik.

A héten új belépőként érkezett a legjobbak közé Új-Zéland tizenhat éves üdvöskéje, Lorde. Az elektronikus pop műfaját képviselő énekesnő csupán tizenkét éves volt, amikor felfedezte magának a világ egyik legnagyobb kiadója, és egyből szerződtették is. Lordét debütáló slágere az USA-ban már első helyre segítette, amit új-zélandiként először ő mondhat el magáról. A dalszöveg, amelyet mindössze fél óra alatt írt, a hírességek pazarló életmódját becsmérli. A Royals a Class40 harmincegyedik helyén debütált.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*