Jótékonyság és karácsonyi hangulat a Nagy Budai Házibuliban!

December 20-án ismét felsorakoztatják a legendákat, ezúttal Zalatnay Sarolta, Delhusa Gjon, St. Martin, Kasza Tibi és Csordás Tibi (Ex Fiesta) érkezik a színpadra a budai szórakozóhelyen. A házigazda pedig Dj Dominique, aki a tőle megszokott módon szórakoztatja a közönséget. Ez az esemény az adományozásról is szól, vállalkozók felajánlását várják, akik élményeket tudnak nyújtani rászoruló családoknak.

 Jótékonyság és karácsonyi hangulat a Nagy Budai Házibuliban4

Csordás Tibi (Ex Fiesta), Delhusa Gjon, Kasza Tibi, St. Martin és Zalatnay Sarolta is fellépnek a különleges estén, hogy egy kis ünnepi hangulatot varázsoljanak a vendégeknek. A Nagy Budai Házibuli nemcsak a szórakozásról szól, hanem a jótékonyságról is!

A házigazda szerepében ismét Dj Dominique gondoskodik a Symbolban arról, hogy egész éjjel járjanak a lábak nem csak a ’70-es, ’80-as, ’90-es, de napjaink legfrissebb kedvenceire is!

– Bízunk benne, hogy idén is sokan részt vesznek ezen az eseményen, hiszen a bevételből 500.000 Ft értékben játékokat adományozunk rászoruló családoknak az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ segítségével! Ezt az összeget már meg is előlegeztük, és át is adtuk a hátrányos helyzetű embereknek. A kiszállítást a REGIO JÁTÉK biztosította, valamint kedvezmény formájában további 100.000 Ft-al járult hozzá az adományozáshoz, hogy minél több ajándékkal lephessük meg a családokat. Továbbá élményeket adunk rászorulóknak, vagyis olyan vállalkozókat keresünk, akik a saját szolgáltatásukat fel tudják ajánlani hátrányos helyzetű családoknak. A Fővárosi Állat- és Növénykert már mellénk állt, de csatlakozott már szabadulószobát, hotelt, éttermet üzemeltető cég is. Segítsünk megosztani a karácsony örömét azokkal, akik igazán rászorulnak, mindenkit arra buzdítunk, hogy az év utolsó hónapjában se feledkezzen meg azokról, akik esetleg rosszabb körülmények között élik mindennapjukat! – mondta az ismert lemezlovas, Várkonyi Attila.

 Jótékonyság és karácsonyi hangulat a Nagy Budai Házibuliban2

Program:

  • Kapunyitás a vacsoravendégek számára: 19:00 óra
  • Vacsora: 20:00 órától
  • Kapunyitás a normál és VIP jeggyel rendelkezők számára: 21:30-tól
  • Koncertkezdés: 22:30

További információ: https://www.facebook.com/events/2668002839912348/