Jön a Joan Rivers Nap az E! Entertainment csatornán

NUP_158672_4528

 Maratoni adásfolyammal tiszteleg az E! Entertainment a nemrég elhunyt komika, Joan Rivers előtt. Szeptember 20-án jön többek között a Fashion Police különkiadása és Joan legviccesebb illetve legbotrányosabb pillanatai!

A Joan Rivers Napon 15.30-tól útjára indul a Fashion Police maraton: a nézők újra láthatják a nevettető legjobb poénjait, a legmulatságosabb és legmegbotránkoztatóbb pillanatait a vörös szőnyeg mellől.

 

Az E! 20.00-tól közvetíti a Fashion Police 90 perces külön kiadását, amelyben Joan lányához, Kelly Rivershez olyan hírességek csatlakoznak, min Kelly Osbourne, Giuliana Rancic és George Kotsiopoulos, hogy közösen tisztelegjenek az E! szeretett házigazdája előtt. A különleges emlékműsorban exkluzív kulisszatitkokkal, személyes történetekkel, a barátok és család visszaemlékezéseivel idézik fel az Emmy-díjas színész pályafutását, aki nézők millióit nevetett meg világszerte. Joan Riverst éles esze és csípős humora emelte a nagyok közé, sziporkázó személyisége örökre megváltoztatta a Vörös Szőnyeg közvetítéseket.

A Joan Rivers Napon további kulisszatitkokkal, szórakoztató paródiákkal, kimaradt jelenetekkel ajándékozza meg a rajongókat az E! Entertainment – a műsort Joan lánya, Melissa személyes sztorijai  teszik teljessé, na és persze azok a divatikonok, színészek, sportolók, Akik szerepeltek a kultikus  Fashion Police-ban.

Szeptember 20-án, szombaton 15:30-tól különleges Joan Rivers emléknap és Fashion Police különkiadás az E! Entertainment műsorán!

 

A csatorna jelenleg a PR Telecom és TeveTévé hálózatán elérhető.