A Fashion Police csapata lecsap a legnagyobb hollywoodi sztárokra

Az MTV Movie Awardsról jelentkezik az E! Entertainment divat-kommandója

Az MTV Movie Awardsról jelentkezik az E! Entertainment divat-kommandója

A Fashion Police kíméletlen csapata továbbra sem kíméli a sztárokat. Kelly Osbourne-ék ezúttal a filmvilág trendi szereplőit veszik górcső alá április 15-i adásukban, amely az idei MTV Movie Awards vörös szőnyegéről jelentkezik. Erre az estére ráadásul csatlakozik a csapathoz Jessica Simpson ex-férje, az énekes Nick Lachey is.

 

A legtrendibb sztárok, a legjobban kiválasztott ruhaköltemények, súlyos divatbakik, érthetetlen melléfogások. A legnagyobb hollywoodi hírességek hiába dolgoznak divattanácsadókkal, hiába öltöztetik őket neves divattervezők, elég gyakran láthatunk a vörös szőnyegen rosszul sikerült szetteket. Az E! Entertainment Fashion Police csapata pedig egyetlen alkalmat sem szalaszt el, hogy megtalálja, na és kivesézze ezeket a pillanatokat.

Joan Rivers, Kelly Osbourne, Giukiana Rancic és George Kotsiopoulos persze azt sem rejti véka alá, ha valami igazán tetszik nekik. Április 15-én pedig Nick Lachey is csatlakozik a csapathoz, hogy megmutassák ki-milyen estélyiben lép a vörös szőnyegre a vasárnap megrendezésre kerülő MTV Movie Awards gálán. Te se maradj le!

Fashion Police: The 2014 MTV Movie Awards – április 15., kedd 21:00