John Newman duplázik a Class40-en

Nem elég, hogy nyolc hete dobogós a Love Me Again, John Newman egy újabb dallal készül bevenni a slágerlista csúcsát. A Lawson zenekar is dobogós a héten, Zséda pedig legfrissebb szerzeményével egyre előkelőbb helyet szerez a Class40-ben.

 

Hetek óta nem tágít a dobogó éléről John Newman sikerdala, a Love Me Again. A brit énekes most rádupláz a sikerre, és egy új, slágergyanús szerzeménnyel debütált a Class FM listáján. A Cheating a Love Me Again folytatásaként hasonlóan pörgős, mégis egyedi popzenei vonalat képvisel. „Azt hiszem, magam vagyok a zene világában. Jó érzés, hogy nem kell beilleszkednem” – mondta a huszonhárom éves előadó. A Cheating a harmincötödik helyen lépett be a Class FM legjobbjai közé.

A brit csapatok is óriási sikernek örvendenek hazánk mérvadó slágerlistáján: a Lawson és B.O.B. együttműködéséből született Brokenhearted már a dobogó alsó fokát csípte meg. „Ez egy olyan dal, amivel revansot veszel az exeden. Még szomorú vagy, de már fordult a kocka. Jelenleg ez a kedvenc dalunk” – mesélte a Class FM-nek Ryan, a banda basszusgitárosa. A Brokenhearted a héten a harmadik.

Nemrég került fel a listára Zséda új szerzeménye a Hétköznapi mennyország is. Az énekesnő ötödik stúdióalbumának legújabb kislemeze kifinomult, érett stílusról árulkodik. Az elégikus dal a korong egyik legkiemelkedőbb műve, energikus, egyben kiegyensúlyozott módon mesél a felnőtté válással együtt járó érzelmi változásokról. A Hétköznapi mennyország a Class40 harminchetedik helyén áll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*