Jó reggelt Dél-Afrikából!

morningshowÚjra rádiótörténelmet ír a Morning Show! Októbertől másfél hónapon át Dél-Afrikából szól a Class FM népszerű reggeli műsora. Ez igazi szenzációnak számít, hiszen még sosem volt rá példa, hogy egy piacvezető rádióműsor ilyen hosszú időn keresztül jelentkezzen egy másik kontinensről. A Morning Show stábja számára nincs lehetetlen: a közel 9000 kilométeres távolság sem tartja vissza a csapatot attól, hogy minden reggel szórakoztassák a magyar hallgatókat.

 

Életük legextrémebb kalandjában vesz részt hamarosan a Morning Show hármasa! Vadon Janiék jelentkeztek már cápákkal teli akváriumból, atomerőműből, és száguldó kamion tetejéről is, most azonban minden eddiginél tovább merészkednek. A leghallgatottabb rádió reggeli műsora hamarosan elhagyja Európát, és egészen Dél-Afrikáig repül, hogy igazi szenzációként egy hazánktól közel 9000 kilométerre fekvő szafari park közvetlen közeléből jelentkezzenek nap mint nap.

Októberben indul a Celeb vagyok, ments ki innen! új évada, amelynek ismét Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek a műsorvezetői. Erre az időre Balázsékkal a Morning Show is Dél-Afrikába költözik: a reggeli műsor a Kruger Nemzeti Park környékére települ ki. Balázs és Jani október elején repülnek el, az exkluzív helyszínre Rákóczi Feri is velük tart. Október 19-ig az összeszokott csapat közösen vezeti a műsort, a második két hétben Feri hazautazik Magyarországra és a megszokott módon, a Class FM-ből jelentkezik be. A több ezer kilométeres távolság ellenére azonban a Morning Show nagyágyúi ugyanazt a hangulatot biztosítják majd, mintha mindannyian együtt lennének a budapesti stúdióban. A műsorvezetők a beszélgetések és a közkedvelt játékok mellett betekintést engednek majd abba is, milyen különleges események történnek körülöttük a dzsungelben.

 

„Még soha nem volt rá példa, hogy egypiacvezető  rádióműsor ilyen hosszú időn keresztül jelentkezzen egy másik kontinensről. A Class FM egy technikailag is egyedülálló projektet valósít meg ezzel, hiszen a Morning Show közel 9000 kilométer távolságból szól majd másfél hónapon keresztül. Egy szerkesztő és több technikus is kiutazik Balázsékkal. Az biztos, hogy az összeszokott, profi csapat garantáltan olyan hangulatot teremt majdminden reggel, amelyre Dél-Afrikában és itthon is élvezet lesz felébredni.” – mondta Tiszttartó Titusz, a Class FM programigazgatója.

 

Az exkluzív rádiós műsor várhatóan Dél-Afrikában is igazi látványosságnak számít majd: Sebestyén Balázs és műsorvezető társai minden reggel a „dzsungel” mellett felállított rádióstúdióból jelentkeznek. A Morning Show a szokásos módon, itthoni idő szerint reggel 6-kor kezdődik majd. A műsorvezetőknek apró könnyebbség, hogy a téli időszámítás miatt Dél-Afrikában ilyenkor már 7 óra lesz – így október 26-át követően a piacvezető magyar rádió műsorvezetői egy órával később ébredhetnek, hogy szórakoztassák több millió hallgatójukat.