Jeges meglepetéssel ajándékozták meg Keleti Andit

Saját főzésű fagylalttal kedveskedtek édesanyjuknak Keleti Andi csemetéi! Bár az iskolai rendezvény minden évben elmaradhatatlan eleme az Anyák napi ünneplésnek, most a jeles esemény alkalmából közös szenvedélyüknek hódoltak: egy igazi fagylalt műhelybe látogattak, ahol egyedi finomságokat készítettek.

 

Május első vasárnapjára hangolódva egy nem mindennapi délutánt töltöttek  el a KIOSK-ban Keleti Andi és gyermekei. A népszerű nagyvárosi találkozóhely kézműves fagylaltjait a két fiatal cukrász újragondolta és összeállították egyedi ízkombinációikat, ezzel különleges meglepetést okozva a Szombat esti láz egykori versenyzőjének. Viki és Máté izgatottan tevékenykedett a jeges édességek között, de az előkészület élményeiből sem hagyták ki Andit.

„Máté tavaly egy saját verskölteménnyel lepett meg, Viki pedig divattervezői ambíciókat dédelget, így egy anya-lánya rajzot kaptam tőle. Legtöbbször inkább mosolyt csaltak az arcomra, mint könnyeket, olyan ötletesek az ajándékaik. A legemlékezetesebb talán az volt, amikor ébredés után egy csodálatos reggelivel vártak, amit őszintén hiányolok mostanában, de korán kelő vagyok, így nem könnyű megelőzni. Egyáltalán nem számítottam rá, hogy idén az édesapjuk segítségével ilyen programmal rukkolnak elő” – mesélte Andi.

Szívesen tüsténkedünk a konyhában, minden nap én főzöm a családnak, viszont a tavalyi költözés óta ritkábban sütünk. Ráadásul nálunk a férjem a cukrász, egyszer még egy kuktasapkát is kapott tőlünk. Tagadhatatlanul a dédi viszi a prímet a családban, aki szinte egész nap süt-főz, tőle lestük el az ősi családi recept alapján a legistenibb keksz titkát is. A srácok is otthonosan mozognak a konyhában, Máté imádja felverni a tojást vagy gyúrni a tésztát. A fagyit imádjuk, de otthon nem igazán próbálkozunk vele, örülök, hogy a KIOSK-ban most lehetőségünk nyílt egy kicsit ebbe is beletanulni. A kalóriákkal persze csínján kell bánnom, de szerencsés vagyok, hogy a munkámmal együtt jár a testmozgás” – tette hozzá a sztáranyuka.

 

Viki és Máté a kelyhek díszítésében is kiélhette kreativitását, a végeredmény pedig olyannyira rabul ejtette őket, hogy biztosan visszatérnek még a KIOSK-ba. A laktóz-és gluténmentes gombócokat persze bárki megkóstolhatja, ha egy kis hűsítőre vágyik.