James Bond film főcímdalra pályázik Mark Ronson

mark_ronsonMark Ronson napjaink egyik legelismertebb producere, aki olyan hírességekkel dolgozott már együtt, mint Amy Winehouse, Adele, Paul McCartney vagy éppen Robbie Williams. Bruno Mars-szal közös slágerét  az egész világ imádja, két hete vezeti a Class FM listáját is. Mark Ronson új albumáról, karrierjéről és jövőbeli terveiről beszélget Kiss Orsival a Class40 műsorában.

Kiss Orsi hétről hétre az ország legnépszerűbb előadóit kérdezi a mikrofonnál ülve. ezúttal Mark Ronson lesz a Class40 vendége, akivel Magyarországon csak itt hallható exkluzív interjú. A producer-DJ korábban rengeteg világsztárral dolgozott együtt, saját dalaival azonban nem jutott magasra a slágerlistákon. Most viszont megtört a jég: Bruno Mars-szal közös felvétele 2015 legnépszerűbb slágerévé nőheti ki magát.

Mark Ronson az Uptown Special című lemezen többek között a Pulitzer-díjas íróval, Michael Chabonnal, valamint egy élő legendával, Stevie Wonderrel dolgozott együtt, akivel nem volt könnyű felvenni a kapcsolatot. „Amikor elküldtem a számot a menedzsmentjének, az gondoltam esélytelen, hogy belemegy. Aztán csak vártam és vártam…Négy hónappal később jött a hír, hogy tetszik neki a dal, foglalhatom a stúdiót Chicagoban. Őrületes érzés volt.”

 

Az angol szuperproducernek komoly tervei vannak a jövőt illetően is, hiszen a napokban elárulta, hogy nagy vágya zenét szerezni a következő James Bond filmhez. Erre minden esélye meg is van, hiszen az Uptown Funk-kal robbantott: az egész világ odavan a slágerért. „Soha még csak a közelébe sem jutottam ilyen sikernek a saját dalaimmal. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy Brunonak nagy szerepe van ebben: ha ő benne van, garantált, hogy odafigyelnek rá, nemde?” – mondta nevetve Ronson.

„Mark Ronson új albumával igazán magasra tette a mércét, örülök, hogy ő lett nálunk a hét sztárja. Bruno Marst is nagyon szeretem, az Uptown Funk című közös daluk szerintem mindent visz: tökéletes dal jó szöveggel, ütős groove-val – nem véletlen, hogy már két hete vezeti a Class40 slágerlistáját.”– mondta Kiss Orsi, akit a dal mindig jókedvre derít.

Mi Ronson véleménye a klubszféráról? Mit gondol Bruno Mars hajáról? Miért küldte el az albummegjelenés előtt külön a dalszövegeket az újságíróknak? Február 1-jén délután 17 órától a Class40 műsorában az összes kérdésre választ kaphatnak a hallgatók, aki pedig esetleg lemarad, a Class FM weboldalán találkozhat az exkluzív interjúval.