Itt A Játékkészítő nagylemeze

A_Játékkészítő_-_CD-4Megjelent az év végén látható szuper pop-musical, A Játékkészítő dalait sorakoztató CD. A hanghordozó tizenkét, a darabban is elhangzó szerzemény mellett egy ajándék dallal, Hien A mese rólad szól című slágervárományosával kiegészülve került a boltokba. A szerzők közé csatlakozott Dobrády Ákos is.

 

 

Több mint egy hónapja – szerte az országban – nagy sikerrel játsszák a rádiók az új magyar szuperprodukciónak kikiáltott, A Játékkészítő című zenés akciómese fináléját. A Bereczki Zoltán, Király Linda, Király Viktor és Radics Gigi előadásában sikerre vitt Álmodd meg a csodát című dal mellé most felsorakozik a darab összes betétdala – további előadók, így például Oroszlán Szonja, Nagy Feró, Szabó Győző vagy Herrer Sára közreműködésével – és immár CD formájában is elérhető.

A dalokat zeneszerzőként A Játékkészítő vezető zeneszerzője, Rakonczai Viktor, szövegíróként Orbán Tamás jegyzi, mellettük zeneszerzőként feltűnik még Rácz Gergő és Dobrády Ákos, de Király Linda, Király Viktor és Bereczki Zoltán is ott van a szerzők között.

A friss CD egy ajándék dalt is tartalmaz. Hien a “TulipánTündér dalát”, A mese rólad szól című szerzeményt énekli el, mely majd a darab “nyitányaként” hangzik el a Tüskecsarnokban, összefoglalva annak mondanivalóját.

A darabot is életre hívó TulipánTündér Produkció hanghordozója a Magneoton gondozásában lát napvilágot.