Istenes Bence búcsúzik az Önindítótól

Október 1-től Istenes Bence az egyre sokasodó televíziós munkáira fókuszál, ezért elbúcsúzik a Music Fm 89.5 reggeli műsorának stábjától és hallgatóságától. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem tudom a későn fekvő” tévézést a „korán kelő” rádiózással összeegyeztetni”– mondta Bence.

Egy teveháton érkezett tavaly szeptember 2-án a Music FM 89.5 reggeli műsorának stúdiójába, s hamar beilleszkedve vált az Önindító „szerves részévé” István Dániel és Pordán Petra mellett a televíziós fenegyerek, Istenes Bence, aki most nehéz szívvel hozta meg döntését. „Tavaly a felkérés egy nagyon sűrű időszakban talált meg, így folyamatosan komoly erőfeszítésbe telt egyeztetni a tévés munkákat a rádiózással. Most eljutottam arra a pontra, amikor be kellett látnom, hogy nem tudok az Önindítóban is százszázalékosan helytállni”– mesélte Istenes Bence, aki idén egyedül vezeti az X-Faktort. „Mindig is nagyon szerettem volna rádiózni és nagy öröm volt, hogy Dani és Petra befogadott és kipróbálhattam magam ebben a műfajban is. A Music FM valóban összehozott minket és most életem egy nagyon szép és izgalmas szakasza zárul le, de remélem, nem végleg” – mondta Bence.

„Mindig is benne volt a levegőben, hogy Bence nehezen fog tudni egyensúlyozni a tévézés és a hajnali rádiózás között” – mondta Kiss Anikó, a Music FM 89.5 vezérigazgatója. „Bence távozásával nyilvánvalóan egy új időszámítás kezdődik majd az Önindító életében” – tette hozzá a Music FM 89.5 vezetője.