Ingyen buli a Névtelenek Temetője mellett Bécsben

Már a helyszín miatt is különleges élményt ígér a 2013. augusztus 16-17. között a Bécsi Kikötőben, a Névtelenek Temetője mellett megrendezett Hafen Open Air zenei fesztivál. Sok osztrák zenekar, ingyenes belépés.

 HOA_Foto_HAFENFESTIVAL

A hetedik alkalommal megrendezett Hafen Open Air zenei fesztivál története igazi mesébe illő sztori. A bécsi Alberner Kikötő egyik épületében régóta próbáltak feltörekvő osztrák zenekarok, az érdeklődőket azonban hiába emésztette a kíváncsiság, csak a zárt ajtók mögül kiszűrődő produkciókat hallgathatták. Aztán megszületett az ötlet, hogy rendezzenek zenei fesztivált ismeretlen osztrák zenekaroknak!

Az így megszülető Hafen Open Air már a helyszíne miatt is különleges hangulatot áraszt, a kikötői kulisszákat ugyanis a közelben található Névtelenek Temetője fokozza, ahol a Duna által partra vetett, ismeretlen holttestek leltek örök nyugalomra.

A 2013. augusztus 16-17. között megrendezett fesztivál évről évre egyre több érdeklődőt és támogatót vonz, úgyhogy idén először egy nemzetközi fellépővel, a Münchener Freiheittel is büszkélkedhetnek. A kétnapos, ingyenes fesztiválon színpadra lép többek között a Lichtwärts, Michael Seida & Session Band, a Wir4, a Mona Lisa Twins, Kowalski és a Blue Jade.

Részletes program: http://www.hafenopenair.at/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*