Így segít az Irigy Hónaljmirigy

A mirigyek élete sem mindig csak a tréfáról szól. A csapat tagjairól pár hete különleges kézlenyomatot készítettek, amit jótékony célra ajánlottak fel. Végre elkészült a dombornyomat, amit Papp Feri és Sipos Tomi személyesen adtak át a Szemem Fénye Alapítvány képviselőjének.

tomi_feri2 Feri és Tomi szívükön viselik a beteg gyerekek sorsát. Amikor csak tehetik, személyesen látogatnak meg egy-egy kis lurkót, vagy akár egy egész kórteremnyi gyerek arcára csalnak mosolyt.

Huszonhárom éve létezik az Irigy Hónaljmirigy, és rájöttünk, hogy a magunk módján mi is tudunk segíteni. Nemcsak szervezett jótékonysági akciókban veszünk részt, ha tehetjük, személyesen látogatunk el beteg gyerekekhez, hogy kicsit jobbkedvre derítsük őket. Bízunk benne, hogy ezzel a dombornyomattal hozzájárulunk a Szemem Fénye Alapítvány Karácsonyi Zokni akciójának sikeréhez” –magyarázta Papp Feri.

Korábban jártunk gyermekkórházakban is, hogy picit felvidítsuk a beteg gyerekeket, az ilyen találkozók mindig nagyon megviseltek. Most, hogy megszületett Emma Liza, még jobban átérzem, hogy mennyire fontos a gyermekek egészészsége.Hálát adok azért, hogy a kislányom nem szenved semmilyen betegségben, és bízom benne, hogy ez így is marad.” – tette hozzá Sipos Tomi.

A KezesLábas Stúdióbankészített dombornyomat Pécsre került, ahol a Szemem Fénye Alapítvány jótékonysági árverésén keresi új gazdáját.

Az IHM tagjai holnap újra útra kelnek, hogy születésnapi nagykoncertjükkel felforgassák 28-án Miskolc, 30-án Debrecen városát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*