Így jártam Emmyvel – díjátadónak áll a Comedy Central sztárja

Neil Patrick Harris borzalmasan menő lett Hollywoodban 

Neil Patrick Harris menő! Olyannyira, hogy az Így jártam anyátokkal szemtelenül csajozó, jól öltözött főszereplője 2009 után második alkalommal vezetheti a tévés Oscart, az Emmy-díjátadót. A szeptemberben esedékes gála a legjobb sorozatokat, színészeket és készítőket jutalmazza súlyos, de legalább fényes szobrocskákkal. És hogy mit garantál a Barney Stinson megszemélyesítéséről híres sztár? A féktelen szórakozás mellett táncot, kacagást és érces, de jól csengő dallamokat. Mert igen, kedvencünk dalolni is tud!

barney2Aki persze azt hiszi, hogy a történetnek itt vége, az nagyot téved! Neil ugyanis június 9-én a Tony-gálán, a Broadway darabok díjátadóján is főszerepet játszik majd, aminek a színész egyértelmű egyeduralkodója. Az elmúlt öt jelentős díjkiosztóból négyet a sztár vezényelt le, amikor pedig kiderült, hogy a 2013-as Emmy-t is ő vezeti majd, így nyilatkozott: „Hatalmas megtiszteltetés ez nekem! Nagyjából ugyanazt a forgatókönyvet kell majd követnem, mint a Tonyn, így nem lesz azért olyan nehéz dolgom” – nyilatkozta az Így jártam anyátokkal színésze.

 Harris teljesítményével már két Emmy-díjat érdemelt ki magának, négy évvel ezelőtt pedig rekordnézettséget hozott az amerikai CBS csatornának akkor, amikor a gálát vezette. „Neil született műsorvezető. Szórakoztató, megkapó és igazi showman, ráadásul imádja a tévéipart!” – mondta el a tévétársaság elnöke.

A 65. Emmy gálát mindössze egy nappal az Így jártam anyátokkal utolsó évadának premierje előtt, szeptember 22-én rendezik, így a szitkom rajongóinak kötelező kedvcsináló lesz az ünnepség! Aki pedig addig is a sorozat korábbi részeivel nosztalgiázna, kapcsoljon a Comedy Centralra, hisz Ted még mindig bőszen keresi leendő jövendőbelijét, a sárga esernyős lányt! Barney pedig perverzebb, mint valaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*