Hódi Pamela és Cynthia Dictator az Éden Éjjel műsorvezetői

EdenEjjel_logo2D_RGBAz Éden Hotellel egy napon, február 23-án indul a SuperTV2-n a taktikai reality kísérő műsora, az Éden Éjjel. Az élő műsor két házigazdája Hódi Pamela és Cynthia Dictator lesznek.
A február 23-án startoló Éden Hotel minden hétköznap este a TV2 képernyőjén várja majd a nézőket. A TV2-es adás után, 21:20-tól kezdődik a SuperTV2-n az Éden éjjel, a taktikai reality élő kísérő műsora, benne minden, amit a szereplőkről, a párokról és a balhékról tudni érdemes! A műsort Berki Krisztián gyermekének édesanyja, Hódi Pamela és az extremitásáról elhíresült Cynthia Dictator vezetik majd. A stúdióműsorban nem csak az adásból kimaradt bejátszások, de meghívott vendégek is lesznek, köztük a már kiesett játékosok. Pamela és Cynthia izgatottan készülnek első önálló tévés szereplésükre.
Nagyon büszke vagyok arra, hogy a casting után a műsorkészítők úgy döntöttek, bizalmat szavaznak nekem. Noha a FEM3 Caféban már kipróbáltam magam élő műsorban, azért az mégis más volt, hiszen mellettem volt Váczi Gergő, akire mindig számíthattam. Most lesz az első alkalom, hogy önállóan vezetek élő műsor. Nagyon várom már a jövő hetet! – mondta izgatottan Hódi Pamela. Cynthia Dictator pedig ígéri, itt sem lesz prűd.
Az emberek úgy ismertek meg, mint egy extrém személyiséget, aki számára nem léteznek gátak és tabuk. Ezt az Éden éjjelben is kamatoztatni fogom. Mindent megkérdezek majd, ami a nézőket érdekli. – árulta el Cynthia.

A SuperTV2-n nem csupán az Éden Éjjel várja a reality rajongóit, hanem a TV2-es adások kitakaratlan, kisípolatlan verziója is, amit közvetlenül a kísérő műsor után tűz képernyőre a csatorna.

Éden Éjjel – minden hétköznap 21:20-tól a SuperTV2n!